SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA WTA MONTREAL / SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, finala WTA Montreal // Pleacă din echipa Simonei Halep? Anunț-surpriză făcut în această dimineață: "E noul meu antrenor"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 10:09

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, joacă azi în finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, cu americanca Sloane Stephens, 25 de ani, locul 3 WTA. Meciul se joacă de la 20:30 și este în direct pe TV Digi Sport 2 și liveTEXT și video pe GSP.RO

Înainte de finala turneului de la Montreal, Marius Copil, 27 de ani, locul 91 ATP, a anunțat în această dimineață că Andrei Pavel, unul dintre antrenorii Simonei Halep,  va fi noul lui antrenor.  Marius Copil a anunțat pe 9 august că s-a despărțit de fostul său antrenor, Andrei Mlendea.

clipboard01 

Andrei Pavel, 44 de ani, fost loc 13 ATP, a venit în echipa Simonei Halep în septembrie 2017, după US Open. "Cneazul" a fost prezent la mai multe turnee alături de Simona, colaborând cu australianul Darren Cahill în pregătirea româncei.

Cu Pavel în echipă, Simona a ajuns numărul 1 WTA și a câștigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018. Astfel, după anunțul făcut de Copil, rămâne de văzut dacă Andrei Pavel va continua să lucreze și cu Simona Halep.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kautz
kautz  •  12 August 2018, 13:42

Ce treaba are asta cu Halep?

maxp
maxp  •  12 August 2018, 13:41

Si de ce titlul e "pleaca din echipa lui Halep" si nu "e noul antrenor al lui Marius Copil"?! Nu de alta, dar si baiatul ala e primul jucator roman in prezent si e in top 100 mondial, adica nu e chiar epiteliul organului genital masculin. In fine, decizia pare normala, cum sa nu-ti schimbi antrenorul cand joci cel mai bun tenis al tau din toata cariera, mi se pare logic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează