SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS // Pe cine văd casele de pariuri favorită în marea finală de la Roland Garros + comparație față de meciul cu Ostapenko

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 20:57

Simona Halep va disputa sâmbătă finala de la Roland Garros împotriva americancei Sloane Stephens (10 WTA). Jucătoarea noastră a avansat în finală după ce a învins-o în semifinale pe Garbine Muguruza, 6-1, 6-4, la capătul unei evoluții strălucitoare.

  • Simona Halep și-a păstrat prima poziție în clasamentul WTA și va juca sâmbătă, de la ora 16:00, în finala de la Roland Garros împotriva lui Sloane Stephens; Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport și Pro TV. 

Bookmakerii au stabilit deja cotele de la pariuri pentru marea finală de sâmbătă şi o creditează pe Simona cu prima şansă la cucerirea trofeului!

Majoritatea agenţiilor online de pariuri îi oferă Simonei Halep o cotă care variază între 1.44 şi 1.50, în timp ce Sloane Stephens e considerată outsider. Între 2.70 și 2.80 variază cota americancei pentru meciul cu Simona Halep. 

Cu Ostapenko era favorită și mai clar

Simona Halep va bifa sâmbătă a doua finală consecutivă la Roland Garros. Anul trecut a fost învinsă după o finală dramatică de Jelena Ostapenko, 6-4, 4-6, 3-6. Jucătoarea noastră a condus cu 1-0 la seturi, a fost la conducere și în setul secund, dar a fost copleșită în final de ferocitatea loviturilor letonei, aflată atunci la turneul carierei. 

Atunci, bookmakerii îi acordaseră Simonei Halep o cotă de 1.33, în timp ce Jelena Ostapenko avea 3.65! 

Vezi și:

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează