SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // STUPOARE pentru Halep, în set decisiv cu Kenin: „Nu se poate așa ceva!”

Simona Halep - Sofia Kenin // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep - Sofia Kenin // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 10:59

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, s-a calificat în turul III la Australian Open după ce a trecut de americanca Sofia Kenin, 20 de ani, locul 37 WTA, scor 6-3, 6-7, 6-4.

  • În turul III, Simona Halep se va duela Venus Williams,locul 36 WTA, care a trecut de Alizet Cornet, scor 6-3, 4-6, 6-0. Partida se va juca sâmbătă dimineață, organizatorii urmând să anunțe ora de start

La fel cum s-a întâmplat și în meciul din primul tur cu Kaia Kanepi, Halep a fost surprinsă din nou în timp ce își făcea autocritica în timpul jocului. 

Halep a fost într-un continuu dialog cu propria lojă, dar nu s-a menajat deloc și și-a reproșat unele decizii tactice luate pe durata meciului.

Ultima izbucnire a avut loc în game-ul 5 din setul decisiv, când Sofia Kenin a salvat o minge de break a româncei. „Nu se poate așa ceva!”, au fost vorbele pe care Simona și le-a adresat către sine, într-o ipostază elocventă surprinsă de camerele Eurosport.

Rezumatul video al meciului

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Simona Halep - Sofia Kenin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
timm
timm  •  17 Ianuarie 2019, 20:57
Postat de Cornel Perju pe 17 Ianuarie 2019, 12:47

In primele 40 de minute , pana la scorul 1-0 la seturi si 3-0 la game-uri, Simona a fost aproape de perfectiune. Cei care o critica sunt complet rupti de realitate. Marea problema a Simonei si nu numai a ei la acest turneu sunt mingiile de tot ***. Dunlop sunt cele mai proaste mingi de pe piata. Chiar si Federer s-a plans de calitatea mizerabila a mingiilor care devin foarte moi dupa doar cateva game-uri jucate. Serviciul Simonei a fost devastator mai ales cand servea cu mingi noi. A avut mare ghinion in setul 2 la 3-1 ca a servit cu mingi foarte moi si nu si-a facut serviciul. Mie imi este foarte clar ca Simona nu are hernie de disc. Si-a luat si ea cateva luni de pauza in care a lucrat foarte mult la serva si se vede foarte clar lucrul asta.

Dar se si vede lipsa meciurilor si ca inca nu este la acelasi nivel fizic ca si inainte. Aparitia crampelor musculare a impiedicat-o sa termine meciul in 2 seturi. La urmatorul turneu sigur se va prezenta mult mai bine fizic.

timm
timm  •  17 Ianuarie 2019, 20:50
Postat de bazinga pe 17 Ianuarie 2019, 13:32

Da,nu se poate asa ceva!Ce joaca Halep,nu se numeste tenis,este TZAKA PAKA,la cel mai oribil nivel posibil,o ofensa si o jignire,o mutilare adusa acestui sport!Rusine,number one ce esti!VAI DE CAPUL TAU!

Nu mai paria. Ai pierdut banii de paine. Acum esti suparat pe Simona? De ce nu ai pariat pe ea?

pops420
pops420  •  17 Ianuarie 2019, 17:43

bazinga ... ai jucat in viata ta tenis? sau esti romanul care se pricepe la toate sporturile?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close