SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Simona Halep, traseu dificil la Wuhan » O așteaptă meciuri tari pe liderul WTA

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 14:47

Simona Halep, locul 1 WTA, va participa săptămâna viitoare la turneul de la Wuhan, China. 

Astăzi, jucătoarea noastră și-a aflat posibilele adversare de la turneul care se desfășoară în perioada 24-30 septembrie. 

Simona va juca direct în turul II și o va întâlni pe Dominika Cibulkova (30 WTA).

Dacă va trece de acest meci, Simona ar putea da peste Daria Kastkina, locul 13 WTA, și una dintre cele mai apreciate tinere jucătoare ale momentului.  Adversara din sferturi a Simonei poate fi Elina Svitolina, locul 6, iar în semifinale, Halep poate da peste Angelique Kerber(3) sau Petra Kvitova (5).

Anul trecut, Simona Halep a părăsit turneul de la Wuhan în turul II, după ce a fost învinsă categoric de Daria Kasatkina, scor 2-6, 1-6. Cele mai bune rezultate ale Simonei la turneul din China au fost în 2014 și 2016, când a ajuns până în semifinale.

clipboard01

Pe partea inferioară a tabloului se află jucătoare precum Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, Karolina Pliskova (8 WTA) sau Caroline Garcia(4). 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  22 Septembrie 2018, 10:27

si ce ati vrea sa joace numai cu Voluntari si cu Chiajna ?ea e force uan

argus
argus  •  21 Septembrie 2018, 23:33

Tot ii dati, inaintea fiecaruiturneu, cu "traseul dificil" al Simonei!Va dati seama de ridicioL? Este ca si cum ati vrea ca la turnee sa participle..."singura, singurica"! Problema reala, cred ca este legata de modul in care Siomona s-a pregatit (sau nu?!) pentru turnee! Si ma-ntreb, si va-ntreb, daca considerati ca Simona s-a pregatit pentru aceste ultime trei turnee "obosind" , precum jucatoarele din primele 10 loc uri WTA sau, odihnindu-se intre "niscai" sedinte foto, postari pe Twiter s.a., evitand in a se "osteni", antrenandu-se. Nu poti sa te scuzi, cand ai cel mai mic numar de turnee la care ai participat, sa invoci dupa pierderea unui meci ca "ai fost obosita"! Imi pare rau sa o spun, dar asa cum (nu) s-a antrenat in vederea acestor ultme turnee, nu sunt deloc optimist pentru a o mai vedea anul acesta triumfand, dar, bine ca are sanse mar sa ramane pe locul 1 la terminarea anului , loc meritat, muncit si de drept, al Simonei.

wishmaster
wishmaster  •  21 Septembrie 2018, 22:57
Postat de klauz pe 21 Septembrie 2018, 15:46

TOATE meciurile din ORICE turneu sunt foarte grele si chiar un chin pentru halep. Ea stie cel mai bine cat se chinuie in toate meciurile. Nu poate bate la tenis nici o alta jucatoare, tot ce poate sa faca este antijocul ei oribil, fuga din colt in colt cu urlete gretoase si returnat oriunde inapoi pana cand adversara se plictiseste sau oboseste si greseste.

asa e, Baboș e cea mai belea din lume, băi tihi/klauz/kiss-poss... noroc ca nu prea joaca, altfel ne smulgeam venele cu furculița pe-aci :D mai lasă-ne cu fonfaielile tale in română, că-ți plezneste naibii țeasta de atâtea acorduri...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează