SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Situația Simonei Halep, comentată de fostul elev al lui Darren Cahill: "A avut o mare influență asupra ei"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 17:00

Ruptura dintre Simona Halep (27 de ai, 1 WTA) și Darren Cahill face în continuare valuri. Lleyton Hewitt (37 de ani), fost elev al australianului, crede că românca va avea de suferit după întreruperea colaborării. 

"Cred că Darren a avut o influență mare asupra carierei Simonei, mai ales la nivel mental. Ea a fost întotdeauna o atletă desăvârșită, lovește mingea foarte bine. 

Faptul că Darren i-a dat acea doză de încredere, că este o jucătoare de top și că poate câștiga un turneu de Grand Slam după finalele pierdute, a contat. Faptul că Darren s-a dat un pic la o parte va însemna un nou capitol din cariera ei", a declarat Hewitt pentru TV Digi Sport. 

55de săptămâni în fruntea clasamentului WTA a adunat Simona Halep

2trofee de Mare Șlem are Hewitt în carieră, US Open 2001 și Wimbledon 2002

Vezi și: Alexander Zverev anunță începutul unei noi ere: "Djokovic a pierdut cu Khachanov la Paris, cu Tsitsipas la Toronto și acum cu mine"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează