SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Sloane Stephens, după eșecul de la Indian Wells: „Sunt undeva la mijloc, între situația lui Halep, și una mai dificilă”

Simona Halep și Sloane Stephens, după finala câștigată de româncă la Roland Garros 2018 FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep și Sloane Stephens, după finala câștigată de româncă la Roland Garros 2018 FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 22:54

Sloane Stephens (25 de ani, 4 WTA) a fost eliminată în turul secund de la Indian Wells de elvețienca Stefanie Voegele (28 de ani, 109 WTA), scor 3-6, 0-6. La final, americanca a vorbit despre faptul că se află într-o situație similară cu Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) în privința antrenorului. 

Sloane Stephens a începtat colaborarea cu antrenorul american Kamau Murray la finalul lui 2018 și a abordat startul de sezon singură.

„Lucrurile sunt diferite acum faţă de cum erau în mod normal. Nu vreau să mă grăbesc în a lua o decizie, vreau să găsesc pe cineva cu care să mă înţeleg bine. Nu vreau să iau pe oricine doar pentru a spune «oh, acum am antrenor».

Nu e vorba că aş vrea să fiu pe cont propriu, sau că nu aş căuta un antrenor. Cred că sunt undeva, la mijloc, între situaţia Simonei Halep şi o situaţie foarte dificilă”, a declarat Stephens după eliminarea de la Indian Wells.

Vezi și: 

SERENA WILLIAMS // Serena, săgeți la adresa șefilor WTA! „A trebuit să lupt împotriva clasamentului nedrept”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează