SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Sorana Cîrstea e încrezătoare înaintea duelului șoc cu Muguruza: "Joc bine, cred că am șansele mele"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 19:33

Sorana Cîrstea s-a calificat azi în optimile de finală de la Doha, după ce a învins-o pe belgianca Eliste Mertens, scor 7-5, 6-4. Românca va avea parte de o confruntare teribilă mâine, urmând să o întâlnească pe Garbiñe Muguruza.

"Sunt bucuroasă de victorie, a fost un meci solid. Elise e o jucătoare în formă, a început anul foarte bine. E o victorie bună, mă bucur că am reușit să câștig în două seturi. M-am grăbit la începutul meciului, dar pe parcurs mi-am intrat în mână. Aveam tactica mea, știam că trebuie să fiu agresivă, să dictez ritmul. N-am intrat atât de bine în meci, dar serviciul m-a ajutat să ies din momentele dificile.

Va fi un meci greu cu Muguruza. Cred că am șansele mele, sunt încrezătoare, joc bine, sunt sănătoasă. M-a învins la Australian Open și la Wimbledon în 2017, e o jucătoare de top, însă cred în mine, sunt pe un trend ascendent și cred că va fi o partidă extrem de interesantă", a declarat Sorana, la TV Digi Sport. 

Duelul dintre Sorana Cîrstea și Garbiñe Muguruza va avea loc joi, la o oră ce va fi anunțată ulterior.

Vezi aici detalii despre victoria reușită de Sorana Cîrstea în fața lui Elise Mertens!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează