SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Înfrângere dramatică pentru Sorana Cîrstea » A pierdut în turul 2 la Cincinnati, deși câștigase categoric primul set

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 23:18 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 23:31

Sorana Cîrstea (31 de ani, 33 WTA) a fost eliminată în turul doi al turneului de la Cincinnati de Maria Sakkari (28 de ani, 8 WTA), scor 6-2, 3-6, 5-7, după 2 ore și 20 de minute.

După prestația excelenteă din turul 1, Sorana Cîrstea a început incredibil meciul. A făcut rapid două break-uri și a condus cu 4-0. Sakkari a încercat să revină, a câștigat un game, dar Sorana nu a cedat. S-a făcut 5-1, iar românca a închis setul, 6-2, la prima minge de set avută.

Actul secund a început în oglindă. Sakkari a jucat mai bine și a condus cu 4-0, după două break-uri. Sorana nu a cedat, a crescut nivelul jocului și a încercat să revină. A luat trei game-uri la rând, dar la 4-3 și-a cedat din nou serviciul. Sakkari a făcut 5-3 și a servit să câștige setul, iar game-ul a fost unul incredibil. Sorana a avut o minge de break, ratată. A urmat o minge de set a grecoaicei, ratata și asta. După aceea, Sorana a avut alte patru mingi de break, pe care nu le-a putut fructifica. Într-un final, Sakkari a câștigat setul, la a doua șansă, scor 6-3, și a trimis meciul în decisiv.

Sorana Cîrstea, înfrângere în turul 2 la WTA Cincinnati

Spre deosebire de primele două seturi, decisivul a fost unul echilibrat. După ce Sakkari a avut o minge de break chiar în primul game, nefructificată, ambele jucătoare au mers cap la cap, fiecare câștigându-și game-ul de serviciu.

La 4-4, Sorana a supraviețuit celui mai lung game. A condus cu 40-15, dar Sakkari a egalat. Au urmat trei șanse pentru româncă de a închide game-ul, pe care le-a ratat. Ulterior, a fost rândul lui Sakkari să rateze o minge de meci, iar Sorana a mai avut nevoie de alte trei șanse pentru a închide game-ul și a face 5-4. Sakkari a egalat, iar la 5-5 a făcut break-ul care a rupt echilibrul.

Ulterior, jucătoarea din Grecia a reușit să câștige game-ul de serviciul. A închis setul, 7-5, și s-a calificat în turul 3.

Citește și:

„Știti ce mi-a zis Darren Cahill despre Simona Halep?". Declarația dezvăluită de președintele Federației Române de Tenis

De ce Simona Halep ar avea șanse infime să fie declarată nevinovată » Explicația președintelui FRT

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  17 August 2023, 13:01

Nu face nimic Sorana , ai luptat tare bine , dar increderea in victorie , a fost de partea ei , chiar si publicul a contribuit . Trebuie sa valorifici pe viitor , momentele" cheie" , cu aceeasi forta ca din primul set ... Stiu ca este greu , dar nu imposibil ... Poti bate pe oricine din circuit , dar "Victoria" , sa fie in mintea ta , pana se sfarseste meciul .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează