SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Primul mesaj al Soranei Cîrstea, după eliminarea de la Madrid

Sorana Cîrstea/ foto: Imago Images
Sorana Cîrstea/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 14:37 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 14:58

Sorana Cîrstea (33 de ani, 44 WTA) a transmis primul mesaj după ce a pierdut în turul doi la Madrid, cu Aryna Sabalenka (24 de ani, 2 WTA), scor 4-6, 4-6.

Sorana nu a mai reușit performanța incredibilă de la Miami, când o elimina pe bielorusă în sferturi, scor 6-4, 6-4. Cîrstea a acceptat înfrângerea de la Madrid cu fruntea sus și a transmis un mesaj.

„Nu mai puteam să tac” » Simona Halep, interviu-eveniment, la 6 luni de la izbucnirea scandalului de dopaj: „Nu e corect să stau atât fără să fiu judecată!”
INTERVIU
„Nu mai puteam să tac” » Simona Halep, interviu-eveniment, la 6 luni de la izbucnirea scandalului de dopaj: „Nu e corect să stau atât fără să fiu judecată!”

„Uneori, adversarul e mai bun ca tine într-o anumită zi. Face parte din joc. Încă iubesc Madridul și plec de aici cu zâmbetul pe buze”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram.

Sorana Cîrstea, învinsă de Sabalenka la Madrid

Românca a greșit mai mult decât în meciul de la Miami, iar jucătoarea din Belarus a fost mult mai agresivă și mai precisă. „Am fost concentrată de la primul punct până la ultimul, mai ales că pierdusem de curând în fața ei", a spus ea la finalul meciului.

Mărturie stau și cifrele partidei, Sabalenka reușind 25 de lovituri direct câștigătoare, iar Cîrstea doar 8. La greșeli neforțate, Sorana a comis 23, iar adversara sa 25. Diferența cea mai mare a fost la serviciu, unde Sorana a avut un procentaj de 56 la sută, iar Aryna de 72 la sută, reușind și șapte ași pe parcursul celor 82 de minute ale partidei.

Citește și:

Anunțul Simonei Halep, la mai bine de 6 luni de la suspendare: „Vreau să lupt din nou pentru marile titluri”

Irina Begu o elimină pe Karolina Muchova și intră în turul 3 al turneului de la Madrid!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
Misu1950
Misu1950  •  29 Aprilie 2023, 09:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează