SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2021

Sorana Cîrstea și Ana Bogdan pot face turneul vieții! Șansă uriașă pentru cele două românce la Roland Garros

Sorana Cîrstea și Ana Bogdan. FOTO: Sport Pictures
Sorana Cîrstea și Ana Bogdan. FOTO: Sport Pictures

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 13:15 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 13:44

Sorana Cîrstea și Ana Bogdan, singurele jucătoare din România aflate în continuare pe tabloul principal de la Roland Garros, speră la un parcurs cât mai lung la Paris. 

  • Sorana Cîrstea - Daria Kasatkina și Ana Bogdan - Paula Badosa, meciuri contând pentru turul III de la Roland Garros, se joacă vineri, organizatorii urmând să anunțe în curând orele de start.
  • Meciurile vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro. 

Asta și pentru că partea inferioară de tablou, cea unde se regăsesc Cîrstea și Bogdan, e presărată cu jucătoare aflate în afara top 20 WTA. 

Pe acea parte, cele mai periculoase jucătoare rămase în competiție sunt Marketa Vondrousova, favorită 20 și finalista de la Roland Garros din 2019, și Paula Badosa, jucătoare aflată pe val, cea care o va înfrunta vineri pe Ana Bogdan.

Astfel, una dintre cele patru semifinaliste de la Roland Garros 2021 ar putea fi o surpriză totală. Sorana Cîrstea și Ana Bogdan stau la pândă, ele s-ar putea întâlni doar în faza sferturilor de finală.

Sfertul de tablou unde se regăsesc Sorana Cîrstea și Ana Bogdan

  • Zidansek – Siniakova
  • Sorana Cîrstea – Kasatkina
  • Hercog – Vondrousova
  • Ana Bogdan - Badosa
10 lucruri despre Daria Kasatkina, următoarea adversară a Soranei Cîrstea la Roland Garros
ROLAND GARROS
10 lucruri despre Daria Kasatkina, următoarea adversară a Soranei Cîrstea la Roland Garros

Sorana Cîrstea, în turul 3 la Roland Garros 

Sorana nu și-a stabilit un obiectiv concret pentru Roland Garros 2021, deși are un culoar favorabil spre sferturile de finală. În turul 3, adversară îi va fi rusoaica Daria Kastakina (37 WTA).

Să fiu sinceră, nu prea mă uit pe tablou, doar cu un tur în față. Momentan o am pe Kasatkina, toată atenția este pe acest meci. Degeabă te gândești la sferturi, dacă nu ești în stare să câștigi în turul 3. Asta am învățat în ultima perioadă. să nu îmi fac planuri. - Sorana Cîrstea

VIDEO Rezumatul meciului Sorana Cîrstea - Martina Trevisan

Ana Bogdan, misiune complicată în turul III la Roland Garros

Ana Bogdan (28 de ani, 102 WTA) și-a aflat adversara din turul III de la Roland Garros. Jucătoarea din România se va duela cu iberica Paula Badosa (23 de ani, 35 WTA).

Profitând de retragerea japonezei Naomi Osaka, Ana Bogdan va juca pentru prima oară în carieră în turul III de la Roland Garros. Pentru un loc în optimi, reprezentanta României va da peste o adversară extrem de incomodă, aflată pe val în circuitul feminin.

Numele ei: Paula Badosa Gilbert, o jucătoare din Spania care e în mare formă. Badosa are șapte victorii la rând: a cucerit săptămâna trecută titlul de la Belgrad și a câștigat în minimum de seturi ambele meciuri jucate la Roland Garros (cu Lauren Davis, 6-2, 7-6, și cu Danka Kovinic, 6-2, 6-0)

Citește și alte știri din tenis:

Ion Țiriac nu s-a abținut! A urmărit-o live pe Serena Williams + unde era Alexis Ohanian

Serena Williams, cuvinte de laudă pentru Mihaela Buzărnescu: „E ceva rar pentru mine”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (11)
347655969058390
Ion Popescu  •  04 Iunie 2021, 10:14

Mult succes tuturor romanilor care inca lupta la Paris : Tecau, Cirstea, Bogdan, Mitu, Niculescu, Olaru, Begu ! Fiecare meci castigat aduce un renume bun pentru Romania. Macar in sport ! De remarcat ca rachetele nr 1 din Anglia, Germania, Spania, Canada, etc. au fost eliminate din primul tur.

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  03 Iunie 2021, 19:37

Întrebați un hater de ce urăște. Un non-sens.

xxrapi
xxrapi  •  03 Iunie 2021, 19:15

Bun. Sunt "la o distanta de ani lumina "...,"mai bine merg la cumparaturi decat corvoada unui meci"... Dar sunt ALE NOASTRE! (ca si Halep sau oricare tenismena romanca) Si sunt bune tenismene! Si ...chiar frumoase!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează