SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

GALERIE FOTO WOW Stephanie Demner, modelul care vrăjește tenismeni » Blonda superbă a fost înșelată de Juan Martin del Potro!

Stephanie Demner // Sursă foto: Instagram Stephanie Demner +19   FOTO
Stephanie Demner // Sursă foto: Instagram Stephanie Demner

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 16:50

Guido Pella, tenisman argentinian de 29 de ani, în prezent pe locul 22 ATP, se va căsători în acest an cu superbul model Stephanie Demner (29 de ani), cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani.

Stephanie Demner are apariții incendiare pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, unde postează fotografii incendiare din locurile pe care le vizitează alături de Guido Pella

Stephanie Demmer este un cunoscut model argentinian. A terminat Facultatea de Administrarea Mediilor, iar în ultimii ani a avut zeci de apariții la televiziunile din Argentina, în special la Teleshow. 

Stephanie Demner // Sursă foto: Instagram Stephanie Demner +20 FOTO

Înșelată de Juan Martin del Potro

Interesant este că Stephanie Demner a avut o relație de aproximativ doi ani cu mult mai cunoscutul tenismen argentinian Juan Martin del Potro, 30 de ani, în prezent pe locul 9 în clasamentul ATP.

Cei doi au fost împreună între 2011 și 2013, însă relația s-a sfârșit brusc după ce frumoasa Stephanie a declarat fără rețineri în presă că a fost înșelată de Juan Martin del Potro.

Vezi și: ARENA SIMONNE MATHIEU // Bijuteria care o așteaptă pe Simona Halep la Roland Garros » Cum s-a construit de la zero „cea mai frumoasă arenă din lume!”: sculpturi de Auguste Rodin și mii de metri pătrați de verdeață!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close