SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA STUTTGART

Surpriză uriașă la Stuttgart! O jucătoare de top a fost eliminată » Halep a scăpat de o adversară importantă

Getty / Guliver Images +1   FOTO
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 10:58

Garbine Muguruza, numărul 6 WTA, a pierdut în optimile de finală de la Stuttgart. Jucătoarea iberică a fost învinsă de Anett Kontaveit, jucătoare venită din calificări.

După ce a câștigat primul set cu 6-2, Muguruza a cedat următoarele două seturi, 6-7 (7) și 1-6.

Jucătoarea din Estonia s-a calificat astfel în sferturile turneului cu premii în valoare de 710.900 dolari.

Anett Kontaveit (locul 73 WTA și 21 de ani) se va întâlni în sferturile de finală cu învingătoarea dintre Maria Șarapova și Ektaterina Makarova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
fangigi
fangigi  •  27 Aprilie 2017, 22:24

Incredibil ce bulan din nou pe machedoanca! Daca mai sunt inca vreo doua surprize dintr-astea ajunge iar din pomana pe locul 2 mondial! La barza chioara-i face D-zeu cuib!

yeab
yeab  •  27 Aprilie 2017, 19:17

halep nu trebuie să scape de adversare, ci să le învingă !

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Aprilie 2017, 19:03
Postat de tihi pe 27 Aprilie 2017, 16:09

HALEP CA DE OBICEI SCAPA MAI MEREU CU NOROC DE JUCATOARELE BUNE,SI TOTUSI NU REUSESTE SA CASTIGE UN GRAND SLEM !! ACUM POATE SA DEA DE SHARAPOVA...VECHE RIVALA,CU CARE PIERDE DE REGULA ....

prostovane, cu sarapova se poate intalni doar in finala, si cu muguruza tot acolo se putea intalni daca iberica nu era eliminata ....sunt convins ca nu stiai, tu esti un hater obosit

Vezi toate comentariile (8)
Comentează