SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Tactica prin care Halep a anihilat-o pe Suarez Navarro: "Știam că e bine să fac asta împotriva ei" » Detalii despre starea de sănătate

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 15:34

Simona Halep a vorbit despre tactica pe care a adoptat-o în meciul contra Carlei Suarez Navarro din optimile de finală de la Roland Garros, câștigat cu 6-1,6-1 de româncă. 

"Am jucat mingi puțin mai înalte, știam că e bine să fac asta împotriva ei. Și am atacat. Nu am stat prea departe de teren. Am servit destul de bine, deci cred că totul a mers destul de bine pentru mine azi. Sunt mulțumită de jocul meu.

Cred că am jucat cel mai bun meci de la Roland Garros împotriva Carlei, care e mereu o adversară dificilă. Și pe zgură nu câștigasem niciodată împotriva ei. Cred că am jucat exact ce trebuia", a spus Simona Halep la conferința de presă de după meci.

Românca a adăugat că resimte în continuare dureri la gleznă, după accidentarea suferită în finala de la Roma, dar durerile nu îi afectează jocul.

"În ce privește glezna, încă simt durere la unele lovituri, dar nu mă deranjează. Așa că pot alerga. Următoarea adversară va fi o provocare pentru mine, dar voi da ce am mai bun", a adăugat Halep. 

Simona Halep se va duela în sferturile turneului de la Roland Garros cu Elina Svitolina, locul 6 WTA, cea care eliminat-o pe Petra Martici, locul 290 WTA, scor 4-6, 6-3, 7-5.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  06 Iunie 2017, 13:00

Cel mai bun meci al tau de la Roland Garros va fi cel din finala pe care o vei castiga !

1701791776714401
Antoneta Borcan  •  05 Iunie 2017, 18:02

multumim,SIMONA!mii de felicitari!inca adata ai aratat cit esti de buna!si astept cu incredere revansa cu svitolina!esti romanca noastra de aur!TE IUBIM,TE ADMIRAM SI NE MINDRIM CU TINE,SIMO!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează