SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII PIOTR WOZNIACKI

Tatăl lui Caroline Wozniacki atacă: „Este absolut grotesc ce se întâmplă la WTA”

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 18:05

Tată și antrenorul Carolinei Wozniacki (nr. 14 WTA), Piotr, este nemulțumit de cum decurg lucrurile la WTA.

Caroline Wozniacki (28 de ani) ar fi fost obligată să se retragă din turneul de la Dubai din cauza anumitor reguli stricte care i-au pus sănătatea în pericol. Piotr i-a acuzat pe cei de la WTA că obligă jucătoarele să ia vitamine doar de la companiile care sponsorizează asociația.

"WTA constrânge jucătoarele sa nu ia vitamine de la companiile care nu sponsorizează WTA. Știm cu toții ca Vitamina C te ajută să-ți revii când ești răcit, dar cu regulile WTA nu poți lua! Acum stăm ca niște turiști la Dubai și așteptăm să-și revină Caroline. Este absolut grotesc ce se întâmplă", a spus Piotr Wozniacki la postul danez TV 2, citat de ziare.com.

Se anunță astfel un an infernal pentru jucătoarea daneză, care a fost diagnosticată cu o boală autoimună. Este a doua retragere la rând pentru Wozniacki, după cea de săptâmăna trecută de la Doha.

Caroline Wozniacki are în palmares 30 de trofee, dintre care unul de Grand Slam, la Australian Open. Daneza a fost lider mondial timp de 71 de săptămâni.

Vezi și:

Simona Halep o înțelege pe Naomi Osaka: „Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu în România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
spinoza
spinoza  •  21 Februarie 2019, 10:36

Ei as! Nu-l credeti. Multiple scuze de doi lei. Wozniaki nu mai poate. Asa patesti cand bagi tot felul pastile in tine, corpul cedeaza. E cam gata.

robotzel
robotzel  •  21 Februarie 2019, 10:06
Postat de gerularupeimana pe 21 Februarie 2019, 05:31

Cum adica ATP nu lasa sportivii sa ia vitamine decat de la anumite companii. Pai ce exista test antidoping pentru vitamina C si mai mult decat atat, poate detecta si compania care a fabricat vitamina? Ce e ba la ATP-ul ala, Star Trek?

eu ma indoiesc ca se poate detecta compania producatoare de Vitamina C. Ma indoiesc de asemenea ca este vorba de Vitamina C in acest caz. De fapt deranjul este probabil legat de faptul ca nu poate lua nu stiu ce medicament pe baza de Vitamina C care mai contine si alte substante care sunt interzise.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  21 Februarie 2019, 05:31

Cum adica ATP nu lasa sportivii sa ia vitamine decat de la anumite companii. Pai ce exista test antidoping pentru vitamina C si mai mult decat atat, poate detecta si compania care a fabricat vitamina? Ce e ba la ATP-ul ala, Star Trek?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează