SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP // ROMÂNIA - ELVEȚIA

Tensiuni în echipa de Fed Cup! Ședință de urgență, cu reproșuri și discuții în contradictoriu » Ce măsură s-ar putea lua

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 10:32

Nu e liniște în naționala României de Fed Cup, chiar în week-end-ul în care înfruntăm Elveția în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială.

Conform TV Digi Sport, imediat după conferința de presă de vineri ar fi avut loc o ședință în sânul echipei de Fed Cup, în care Sorana Cîrstea i-ar fi reproșat căpitanului nejucător, Florin Segărceanu, faptul că nu va evolua în niciun meci. În urma discuțiilor, s-a ajuns la decizia că Sorana ar putea fi folosită până la urmă în meciul de duminică.

Sorana Cîrstea (34 WTA) primise cu dezamăgire vestea că nu va evolua în niciun meci din confruntarea cu Elveția și nu a ezitat să-și manifeste nemulțumirea în fața jurnaliștilor. "Mă așteptam să joc. Era prima idee, însă căpitanul decide. Eu mereu am venit la Fed Cup și nu a contat că am fost prima, a doua, a patra. Sunt aici, dacă echipa are nevoie să joc, joc. Dacă echipa are nevoie să bat din palme, bat din palme", declarase frumoasa tenismenă originară din Târgoviște.

Duminică, Simona Halep urmează să o înfrunte pe Timea Bacsinzky, în timp ce Irina Begu ar urma să joace contra Viktorijei Golubic. Apoi, în eventualitatea unui meci decisiv, Halep și Begu ar urma să facă pereche împtriva cuplului Patty Schnyder/Jil Teichmann. 

Sorana Cîrstea a debutat pentru echipa de Fed Cup a României în 2006. Are un bilanț de 11-6 în meciurile jucate la simplu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sexilian
sexilian  •  21 Aprilie 2018, 16:50

slugarceanu asta TREBE sa manance si gura lui dar,NU CVRIGI,un nimic.......sau,nu-l duce capul,la cifre........

cobadin33
cobadin33  •  21 Aprilie 2018, 15:57

Sorana, cu toate capriciile ei, este jucatoarea reprezentativa a ultimului deceniu din echipa natioanala de FED Cup a Romaniei! Nu numai ca n-a refuzat sa participe la convocari, motivand precum Halep ca e obosita sau o doare nu stiu ce, dar a si fost decisiva in foarte multe dintre confruntari. Imi amintesc cum am reusit sa batem Serbia (cu Ana Ivanovic in echipa) la Bucuresti, cand Sorana a reusit sa intoarca o confruntare care se anunta un esec pt noi, mai ales dupa infrangerea lui Halep. Si au mai fost si alte meciuri decise de Sorana. Are dreptate sa fie suparata, in mod evident a fost nedreptatita, iar azi sunt convins ca era mai tare decat Begu.

tonyys
tonyys  •  21 Aprilie 2018, 13:59

Are dreptate Sorana, ea niciodata n-a refuzat nationala asa cum.au facut halep si begu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează