SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

TURNEUL CAMPIOANELOR // S-au tras la sorți grupele de la Turneul Campioanelor » Programul primelor meciuri

FOTO: Twitter Caroline Wozniacki
FOTO: Twitter Caroline Wozniacki

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 15:57

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea celor două grupe de la Turneul Campioanelor de la Singapore, competiție de la care liderul mondial Simona Halep s-a retras din cauza accidentării la spate.

Grupa Roșie reunește câștigătoarele de la ultimele două turnee de Mare Șlem. Naomi Osaka (4 WTA), deținătoarea titlului de la US Open, și Angelique Kerber (3 WTA), campioana de la Wimbledon, se luptă pentru supremație alături de Sloane Stephens (8 WTA) și Kiki Bertens (10 WTA), jucătoarea care a avansat în competiție după retragerea Simonei Halep.

Din Grupa Albă fac parte Caroline Wozniacki (2 WTA), Petra Kvitova (7 WTA), Elina Svitolina ( 6 WTA) și Karolina Pliskova (5 WTA).

Primele partide care se vor juca sunt din Grupa Albă: Petra Kvitova se va duela cu Elina Svitolina, în timp ce Karoline Pliskova joacă împotriva Carolinei Wozniacki.

Luni, în Grupa Roșie, Naomi Osaka se duelează cu Sloane Stephens, iar Kiki Bertens o înfruntă pe Angelique Kerber.

Vezi și:  Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, vrea o schimbare crucială de regulament: "Să terminăm cu ipocrizia!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
merace
merace  •  21 Octombrie 2018, 15:42

A si inceput lupta, cu surprize! Svitolina-Kvitova 6-3, 6-3, iar Pliskova are avans un set si un break cu Wozniacki (6-2, 3-1)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează