SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN // Amenzi de mii de dolari pentru Simona Halep și Sorana Cîrstea » Cine a primit sancțiunea-record

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 21:29

Jurnalistul Ben Rothenberg a publicat pe Twitter o listă a amenzilor încasate de jucători până acum la US Open.

Din informațiile sale reiese că Simona Halep a primit o amendă de 3.000 de dolari pentru că a dat cu racheta de pământ în meciul cu Taylor Towsend.

Sorana Cîrstea a fost sancționată cu 2.500 de dolari pentru on-court coaching la meciul cu Aliona Bolsova.

Amenda-record a fost primită de Daniil Medvedev, care a luat 9.000 de dolari în total pentru comportament nesportiv și obscenități, după scandalul uriaș creat la meciul cu Feliciano Lopez (Detalii AICI).

FOTO + VIDEO US Open a rămas fără nicio româncă! Townsend, prea puternică și pentru Sorana

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  01 Septembrie 2019, 11:07

Comportamentul Simonei Halep este sub orice critica.Aproape la toate jocurile iese din sportivitate mai mult sau mai putin.Daca nu poti sa te controlez si nu poti rumega infrangerea sau nereusitele,lasa-te de sport !

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  01 Septembrie 2019, 13:17

sa incerci sa intrebi ceva de banii Si MONEY ar fi ca o sinucidere. ti s-ar spune ca te iti pasa tie ce "e" banii vostri? spusa cinva si reprodus mai sus "mot a mot" a lui hagi la adresa unor jurnsliti care apoi l-au ironizat tare " ai venit in capitala si te miri si azi dece sint sinele de la tramvai paralele" ar da nastere la polemici fara sfirsit. ei si/ care sa fie problema? ma intreb si eu asa ca multi romani nevoiasi cum e sa dai cu racheta de pamint si sa platesti mii de dolari . banii astia putau ajunge la altin tepe acolo unde carmen avram a mers facind un reporaj cu greu de uitat aratind saracia lucie de acolo asa ca ma intreb cum ar fi fost. nervi , dorinta de a invinge sau de a poza ca nu ii iese jocul pe fondul unui ascuns real motiv de a nu se intilni cu o bianca sau serena arunca cu mii de dolari la discretie bani ce pot salva vieti. ma intreb nu dau cu parul asa ca eu ii doresc din toata inima sa si toace banii pe spart de rachete si poate miine va incepe sa isi care si capete in gura privindu-se in oglinda. asa ca sa se pedepseasca pentru ca ea este matura are psiholog si antrenori pplus un iubit. ma rog... ar strica o racheta si cu iubitul? nu cred... deci se poate abtine. daca si-ar impune ca poate face altceva cu a da amenzi poate ca ar invata multe. dar unde Dumenzeu nu a dat nu ai ce cere.

zagna
zagna  •  31 August 2019, 23:05

on-court coaching= limba romana unde ti-ai bagat ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează