SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Eliminată surprinzător la US Open, a început să plângă în conferință: „Poate ar trebui să iau o pauză. Sufăr”

Maria Sakkari a început să plângă la conferința de presă
Maria Sakkari a început să plângă la conferința de presă

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 16:10 / Actualizat marti, 29 august 2023 16:25

În 2021, Maria Sakkari (locul 8 WTA) ajungea în semifinale la US Open. Luni seara, jucătoarea în vârstă de 28 de ani a fost eliminată surprinzător în primul tur al ediției din acest an, 4-6, 4-6 cu Rebeka Masarova, jucătoare mult mai slab cotată. Maria nu și-a putut stăpâni emoțiile la conferința de presă, în cadrul căreia a izbucnit în plâns.

Prima mare surpriză de pe tabloul feminin la US Open a fost eliminarea Mariei Sakkari, a opta favorită a turneului. Jucătoarea din Grecia a cedat în două seturi cu Rebeka Masarova, locul 71 WTA, eșec care și-a pus amprenta asupra ei.

La conferința de presă de la final, Sakkari nu și-a putut ține în frâu emoțiile. A început să plângă și a afirmat că ia în calcul o pauză de la tenis.

Patricia Țig a produs surpriza: prima victorie pe hard după 2 ani și jumătate + Begu, Ruse și Ana Bogdan, eliminate de la US Open 2023
US OPEN
Patricia Țig a produs surpriza: prima victorie pe hard după 2 ani și jumătate + Begu, Ruse și Ana Bogdan, eliminate de la US Open 2023

VIDEO. Eliminată surprinzător de la US Open, Maria Sakkari a început să plângă la conferință

„Am avut mari emoții, ultimele două înfrângeri au cântărit mult. Nu știu ce voi face, chiar nu știu, mereu e la fel. Poate ar trebui să iau o pauză pentru că sufăr pe teren, dar nu pot lua o decizie acum, este complicat. Nu îmi e clar”, a spus Sakkari, citată de Daily Mirror.

Maria a încercat să găsească explicații pentru eșecul din primul tur, dar nu a reușit:

„Aveam emoții, dar am început bine. Nu știu ce este greșit cu mine. Am avut 4-1, fără a juca grozav, dar făceam ce trebuie. Am fost anxioasă în continuare, dar nu e ca și cum mi-aș fi pierdut mințile. Nu pot să-mi explic. Este foarte neplăcut”.

Maria Sakkari, interviu zguduitor: „Am simțit că-mi fac echipa de rușine”

În timp ce pierdea meciul de sub control, Sakkari a început să țipe spre oamenii din loja ei, cerându-le să părăsească terenul. „Mi-a fost rușine să fiu văzută așa. Am fost rușinată, a fost și ziua de naștere a surorii mele. Am simțit că îi fac de rușine”, a precizat ea după meci.

Sakkari are acum 4 eșecuri în ultimele 5 meciuri disputate. La Washington a peirdut finala, 2-6, 3-6 cu Coco Gauff, la Montreal a fost eliminată în primul meci, la Cincinnati în al doilea.

US Open este turneul la care Sakkari a înregistrat cea mai bună performanță a carierei, a ajuns în semifinale în 2021.

Maria Sakkari este antrenată de britanicul Tom Hill.

Mai multe știri din tenis:

Sorana Cîrstea, calificare fără emoții în turul doi al US Open

Iga Swiatek, un singur game pierdut în primul tur la US Open 2023

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
patratel2019
patratel2019  •  31 August 2023, 00:51
Postat de mihneailie030 pe 29 August 2023, 17:33

Urlai la toți, pentru ca asa sunteți toți grecii. Țipați unii la alții, tot neamul vostru e de doi bani.

Dar tu ce fel de neam ești? Un neam prost dacă-i judeci pe toți așa!

MaxiP
MaxiP  •  30 August 2023, 03:20

Cu tot respectul, dar plansetele astea tot mai dese si declaratiile de genul... nu sunt pentru interviu. Te duci la vestiar, te descarci, ok, e cariera ta, clar pui suflet, te gandesti unde gresesti, iti iei 2-3 zile de gandire, vezi daca iti iei pauza, daca renunti, daca continui... dar astea nu sunt pentru interviu, ca si cum nu ar mai putea continua circuitul WTA fara Sakkari. Eliminarea nici macar nu e surprinzatoare, e o jucatoare extrem de inconstanta. Sa ne uitam insa cum plange, pe langa alte inca jumatate din jucatoare care au plans la interviuri... parca incep sa exprime mila, nu compasiune. Ok, ia pauza, e treaba ta, turneele isi vad de treaba inainte cu sau fara tine. Am vazut imaginea asta la Osaka de nu stiu cate ori, a disparut si gata, nu s-a oprit tenisul la ea, oricat de vedeta s-ar fi crezut.

mihneailie030
mihneailie030  •  29 August 2023, 17:33

Urlai la toți, pentru ca asa sunteți toți grecii. Țipați unii la alții, tot neamul vostru e de doi bani.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează