SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN. Viktoria Azarenka și Svetlana Kuznetsova au primit wildcard-uri! Noua stea a tenisului, prezentă la BRD Bucharest Open, a primit și ea invitație

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 19:59

US Open, ultimul turneul de Mare Șlem din 2018, a anunțat astăzi lista jucătoarelor care vor beneficia de wildcard pentru accesul pe tabloul principal.

Viktoria Azarenka (29 de ani, 87 WTA), dublă finalistă pe hardul american, și Svetlana Kuznetsova (33 de ani, 88 WTA), campioana din 2004, sunt cele mai importante nume care apar pe listă.

Campioana junioarelor de anul trecut, americanca Amanda Anisimova (16 ani, 173 WTA), a primit și ea o invitație. Claire Liu (18, ani 158 WTA), câștigătoarea ediției destinate junioarelor la Wimbledon în 2017 și participantă la București anul acesta, va participa și ea.

Celelalte două beneficiare sunt americancele Asia Muhammad (27 de ani, 218 WTA) și Whitney Osuigwe (16 ani, 387 WTA).

România e bine reprezentată

Simona Halep (1 WTA) conduce armata româncelor din Statele Unite ale Americii. Sorana Cîrstea (52 WTA), Irina Begu (58 WTA), Monica Niculescu (61 WTA) și Ana Bogdan (73 WTA) o vor urma. Mihaela Buzărnescu (20 WTA), accidentată în turul secund de la Rogers Cup, speră să fie aptă la debutul turneului. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează