SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Venus Williams a vorbit despre meciul cu Simona Halep » Cum o caracterizează pe jucătoarea noastră

Venus Williams //FOTO: Reuters
Venus Williams //FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 14:10

Simona Halep, locul 1 WTA, și Venus Williams, locul 36 WTA, se vor duela în turul III la Australian Open. Meciul va avea loc sâmbătă dimineață, organizatorii urmând să anunțe ora. 

După victoria cu Alize Cornet, locul 46 WTA, scor 6-3, 4-6, 6-0, Venus Williams a vorbit despre întâlnirea cu Simona Halep.

Întrebată ce o face unică pe Simona, ca lider mondial, Venus Williams a spus: „Simona este foarte constantă, atât pe teren, cât și în afara lui. De-a lungul anilor s-a menținut la un nivel înalt și a avut un loc bun în clasament. În plus, câștigă meciuri și turnee”.

Tot la conferința de presă, Venus a vorbit despre faptul că ea și Simona nu au antrenor și despre faptul că Halep a declarat că la un asemenea nivel nu poți sta fără tehnician. „Cred că fiecare este diferită. Eu mă simt foarte bine acum, fără antrenor”, a adăugat Venus.

Rezumatul video al meciului

Citește și: 

Și Caroline Wozniacki e OUT! » Calcule actualizate pentru locul 1 WTA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează