SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Verdictul medicului » Care ar fi variantele pentru Simona Halep după ce a anunțat că suferă de hernie de disc

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 16:55

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale de fotbal a României, a vorbit despre hernia de disc de care suferă Simona Halep (27 de ani), liderul mondial făcând anunțul pe contul de Twitter.

"Depinde ce s-a văzut la RMN. În cazul în care compresează o rădăcină (nervoasă) puternic, atunci trebuie operată. Dar, în general, se reface prin tratament și recuperare.

Cel mai probabil, nu este necesară operația. În maximum o lună ar trebui să fie aptă. Chiar și trei săptămâni. Nu cred că există risc de complicații. Oricum, acestea sunt la vedere și vor fi observate dacă apar", a spus Pompiliu Popescu pentru realitateasportiva.net.

Aproape sigur, Simona Halep nu va mai participa la niciun turneu în acest an. Jucătoarea noastră mai trebuia să joace la Moscova (15-21 octombrie) și la Turneul Campioanelor de la Singapore (21-28 octombrie).

Citește și: Ce o așteaptă pe Simona Halep? 5 informații importante despre hernia de disc, afecțiunea cu care a fost diagnosticată azi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
344018929370831
Adrian Nistor  •  03 Octombrie 2018, 21:28
Postat de Nelu Teleaga pe 03 Octombrie 2018, 12:40

SE TOT INCEARCA SA I SE CAUTE IN COARNE ACESTEI FATUCE CU O VALOARE MEDIE SI CARIERA FRUMUSICA. BUN A CISIGAT CE SI-A PROPUS. A MAI TRAS PE ICI PE COLO A PIERDUT IN ALTE PARTIDE LAMENTABIL SI A DAT VINA PE GLEZNE , PICIOR, BA CA ARE PROBLEME AL TITIANA SI NU SE POATE CONCENTRA. CIND CISTIGA ZICEA CA A FOST CONCENTRATA. MAI DADEA SI SFATURI POLITICE MAI O AROGANTA LA VENIREA IN TARA SAU FOARTE CU CAPUL IN JOS CIND O FACEA DE OAIE. DIAGNOSTICUL PE BANI IL POATE DA ORICINE. ASA CA NU CRED O IOTA. ESTE IESITA DIN FORMA. PLECAREA LUI PAVEL A DAT-O PESTE CAP. AUSTRALIANUL DA SEMNE CA AR VREA SA CAM PLECE. ACEASTA FATUCA SI-A AFCUT BANUL. ARE TIMP DE RAIDURI CU MASINA ASA PE STRAZI CA SA VADA PROSTUL CA POATE CONDUCE MASINA SI CU PAPUCII CU CODITA DE IEPURAS. BANUIESC CA SI-A PUS SI MILEU PE BORD. BA UN BAR PROST BA O POZA CU *** BA POZEAZA IN FATE MARE SI NU APARE DECIT CU FETE IN POZE FARA VREUN PRIETEN. BA SE GINDESTE LA FAMILIE BA CA MAI POATE SA O DUCA. CLAR CA DORIT SA MAI IA UN GRAND SLEM SI SA O TAIE FIIND PE LOCUL INTII. NU SE MAI POATE. O BAT TOTI. SI NU CA AR JUCA PROST CI NU II MAI ESTE GINDUL ACOLO. A INVATAT CA SE POT FACE BANI SI MAI USOR . ASA CA SE CAUTA IESIREA DIN TENIS PE CAZ DE BOALA UN COMPROMIS FRUMOS. ALTCUMVA EU NU CRED CA MAI POATE JUCA LA UN NIVEL INALT. ARE BANI ARE TOT CE II TREBUIE. II DORIM SA SE MARITE SI TATUCA SA II GASEASCA UN ALES MAI FRUMOS NU ASA CA CA AIA... CU CAP MIC SI CREIER LEJER... ATIT .

cine esti tu bai priceputule? esti vacarul satului? nu cred ca ai atati neuroni sa-ti recunosti pasunea !cred ca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

344018929370831
Adrian Nistor  •  03 Octombrie 2018, 21:24
Postat de bazinga pe 03 Octombrie 2018, 12:54

Ar fi bine sa ia o pauza mai lunga.poate una definitiva!A pus 30 de milioane la ciorap,are bani cat pentru 10 vieti de cheltuit si e cam destul!Dar n-o sa se lase....mai are bani de luat de la fraieri,sponsori....Tentatia e prea mare,chiar daca pretul platit va fi propria-i sanatate!

poate iti da si tie *** fiindca prostul moare de grija altuia !de ce oi fi facand umbra pamantului?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

344018929370831
Adrian Nistor  •  03 Octombrie 2018, 21:22
Postat de traian_v pe 03 Octombrie 2018, 15:13

Absolut de acord.

cata lipsa de creier ai!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează