SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Victorie impresionantă pentru Roger Federer » S-a calificat fără emoții în turul III la Wimbledon + cine e viitorul adversar

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 18:08

Roger Federer, principalul favorit de la Wimbledon, s-a calificat fără emoții în turul trei al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon. Elvețianul a fost în mare formă astăzi și l-a învins în minimum de seturi pe slovacul Lukas Lacko (73 ATP), scor 6-4, 6-4, 6-1, după o oră și 32 de minute de joc. 

Federer a avut nevoie de câte un singur break în primele două seturi, pe care și le-a adjudecat simetric, la 4.

Totuși, campionul en-titre de la Wimbledon a reușit o adevărată demonstrație de forțe în fața slovacului în setul trei, pe care l-a câștigat autoritar în doar 25 de minute, scor 6-1.

În turul următor, Roger Federer se va duela cu învingătorul partidei dintre Ivo Karlovici (112 ATP) și Jan-Lennard Struff (64 ATP).

Citește și: Serena Williams, despre retragerea din tenis: "Voi mai juca până când și el se oprește"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează