SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Bianca Andreescu continuă forma fantastică: e la un singur meci de top 50 WTA » Când se poate duela cu Simona Halep la Indian Wells

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 11:35

Bianca Andreescu (18 ani, 60 WTA) a trecut de elvețianca Stefanie Voegele (29 de ani, 109 WTA), scor 6-1, 6-2 și s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells. 

Bianca a făcut un meci perfect contra lui Voegele, jucătoarea care o eliminase pe americanca Sloane Stephens (4 WTA). Andreescu a servit impecabil, fără să îi ofere advesarei vreo minge de break, terminând cu un procentaj de 79 % al punctelor câștigate pe primul serviciu și 71 % al punctelor câștigate cu al doilea. Înfruntarea a durat doar 57 de minute.

Andreescu joacă în optimile de finală contra chinezoaicei Qiang Wang (18 WTA). În „sferturi” ar putea da peste Kiki Bertens sau Garbine Muguruza, iar în semifinale ar putea avea loc mult așteptatul duel cu Simona Halep.

Bianca Andreescu poate urca în primele 50 de jucătoare ale lumii cu o calificare în „sferturi”. Canadianca ar acumula 1128 de puncte și ar depăși jucătoare cu nume, precum Venus Williams sau Daria Gavrilova.

Vezi și: 

Darren Cahill vrea o schimbare majoră la Indian Wells » Simona Halep ar fi afectată în mod direct!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  11 Martie 2019, 14:42

Raluca Olaru a ajuns si mai departe, s-a calificat in sferturi la dublu. Si ea este tot romanca, dar din Romania. Dar GSP se ocupa mai mult de straini, de exemplu ce face Serena, ce comenteaza Serena ref. WTA, sau la fotbal, sau ca nu mai poate respira. Lucruri foarte, foarte importante pentru sportul romanesc !!! Halal ziar de sport profesionist !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează