SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

ROGERS CUP // VIDEO Bianca Andreescu i-a făcut un cadou Simonei Halep! Cum influențează victoria ei cu Bertens clasamentul WTA

FOTO: Guliver/GettyImages +3   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 23:33

Bianca Andreescu (27 WTA) a trecut de olandeza Kiki Bertens (5 WTA), scor 6-1, 6-7(7), 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală de la Rogers Cup.

Bianca, revenită după accidentarea suferită la Roland Garros, dă dovadă de un moral incredibil. Jucătoarea din Canada, cu origini românești, e la al treilea meci de trei seturi la Toronto, învingându-le pe Eugenie Bouchard și Daria Kasaktina în tururile precedente.

Bianca a servit impecabil astăzi, terminând un procentaj 82% al punctelor câștigate cu primul serviciu. Alt capitol la care a excelat este cel al mingilor de break salvate, nu mai puțin de 7 din cele 9 avute de olandeză.

Kiki Bertens punea presiune pe poziția a patra, ocupată de Simona Halep în clasament. Eliminarea suferită în fața lui Andreescu simplifică lucrurile.

O singură jucătoare o mai poate depăși pe Halep. Ucraineanca Elina Svitolina are nevoie să câștige competiția, iar campioana noastră de la Wimbledon să nu atingă faza semifinalele.

Vezi și: 

VIDEO Karolina Pliskova e în „sferturi” la Toronto și ajunge la un meci de locul 1 WTA! Ce trebuie să facă pentru a o depăși pe Osaka

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
pittt
pittt  •  09 August 2019, 22:12
Postat de Carlos Mendoza pe 09 August 2019, 00:07

Sunca presata...

Bucurati-va, Canada va avea reprezentanta in semifinale!!!

danbinci
danbinci  •  09 August 2019, 22:03

Felicitari d-ra Andreescu.

observator979
observator979  •  09 August 2019, 21:56

Bianca a revenit in forta, are acum 3-0 cu Pliskova in setul 1. Bravo!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează