SPORTURI  »  TENIS  »  ATP SHANGHAI

VIDEO Cel mai promițător jucător din ATP a făcut o criză de nervi și la Shanghai

FOTO:REUTERS
FOTO:REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 17:27

După un start de sezon presărat cu rezultate bune, în care a cucerit nu mai puțin de cinci trofee, Alex Zverev (20 de ani, 4 ATP) trece printr-o perioadă mai puțin fastă în circuit. 

După ce a fost învins de Kyrgios săptămâna trecută, în semifinalele turneului de la Beijing, Zverev a părăsit și Mastersul de la Shanghai, fiind învins în această dimineață de argentinianul Juan Martin del Potro, scor 6-3, 6-7, 4-6. 

Imediat după ce Del Potro a câștigat pe serviciul său în setul decisiv, Zverev a avut o reacție extrem de nervoasă, rupându-și cu ferocitate racheta după o eroare ușoară.(VIDEO, AICI)

Nu este pentru prima oară când tânara speranță din ATP își pierde cumpătul, fiind recunoscut dreptul unul dintre cei mai mari "devoratori" de rachete din circuit. Penultima ispravă a avut loc chiar săptămâna trecută, la Beijing, când nervii săi au cedat în timpului înfrângerii cu Kyrgios. 


*FOTO: Reuters

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează