SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA WTA

VIDEO Cum a răspuns Simona Halep când a fost întrebată de americani cu ce echipă ține: „Pot să schimb răspunsul” » Nu e fan Steaua!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 14:17

Simona Halep (3 WTA) se află zilele acestea la Doha, unde azi va juca semifinala cu Elina Svitolina (7 WTA), însă a avut timp și pentru un interviu oferit americanilor de la BeIN Sports.

Jucătoarea din România a vorbit despre turneele favorite, despre mâncarea preferată, dar și despre echipa de fotbal cu care ține, aceasta nefiind Steaua, deși s-a declarat fan al roș-albaștrilor în trecut.

Cum a răspuns Simona Halep

Turneul favorit
-Paris

Lovitura favorită
-Backhand in lung de linie

Jucătorul favorit
-Roger Federer

Mâncarea preferată
-Pizza în Italia

Momentul favorit din carieră
- Roland Garros 2018

Echipa favorită
-Pot să spun Viiorul, e o echipă de fotbal din România, dar nu urmăresc mult sport.

Reporter: -Poate răspunsul este echipa României de FED Cup?

-Da, hai să repetăm. O să spun echipa de FED Cup a României.

Emisiunea TV favorită
-Nu urmaresc TV, prefer să citesc.

Cartea favorită
-Nu va spun.

Orașul favorit
-Am două. Paris și Roma.

Meciul dintre Simona Halep și Elina Svitolina poate fi umărit AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Februarie 2019, 14:34
Postat de catalynn pe 16 Februarie 2019, 03:20

Ce sa vad bai ***!? Ca FC fcsb se muta la Clinceni!? Asta stiu, am anunțat-o inca de anul trecut, cum de altfel am anunțat si dispariția FC fcsb inca din 2016! :-)))

ramai hater si foarte foarte,dar foarte prost,fcsb este STEAUA !fcsb este STEAUA ! fcsb este STEAUA ! fcsb este STEAUA ! fcsb este STEAUA ! fcsb este STEAUA !

883135188391540
Popa Corneliu  •  16 Februarie 2019, 09:54
Postat de merace pe 15 Februarie 2019, 17:09

Daca e adevarat ce spui, de ce oare i-ar fi rusine cu FCSB? Cumva fiindca e singura echipa din Romania al carui patron a facut si puscarie pentru cumparat meciuri cu valiza?! :D Si, culmea, a fost reprimit in fotbal, fiindca da valize in continuare, mai discret...

Am remarcat ca generalul Dumbrava este din nou pe cai mari si i-a venit inima la loc lui Talpanica, acum ca Madam Justitie este la "mana Politicului" nu se mai amana procesele! Vezi ca Becali a castigat la CEDO "procesul cu terenrile MApN"! Mass-media isi face treaba, ne intoxica cu stiri scoase din context, ne asmut unii impotriva altora si lor li se mareste "traficul" si executa si Ordinele primite de la Politicului din Romania! Cum poate Steaua/FCSB sa faca parte din Cooperativa d-lui Dancu? Cu tenacitate mass-media, cu metode specifice, "lucreaza"... la indepartarea "puroiului din fotbalul romanesc", Gigi Becali! Cu astfel de stiri, la alibi, ca picatura chinezeasca: "pic, pic!"

catalynn
catalynn  •  16 Februarie 2019, 03:20
Postat de andyandrei2015 pe 16 Februarie 2019, 00:12

prosteaprostea,turamaihaternr1 doarca esti contra lui gigi,steaua este cea din liga 1 -fcsb pt hateri,iar tu sustii clona din liga4 care deocamdata poarta numele stelei nu definitiv,o sa vezi,cat despre simona ,ea este stelista ,indiferent de ce crezi tu sau altii

Ce sa vad bai ***!? Ca FC fcsb se muta la Clinceni!? Asta stiu, am anunțat-o inca de anul trecut, cum de altfel am anunțat si dispariția FC fcsb inca din 2016! :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează