SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

VIDEO + FOTO Imagini incredibile la Roma cu una dintre rivalele Simonei Halep: a rupt scaunul arbitrului cu racheta, după o decizie controversată!

Captura TV Digi Sport +3   FOTO
Captura TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 17:51

Karolina Pliskova a oferit un moment incredibil la finalul meciului pierdut cu Maria Sakkari în turul 2 de la Roma.

CLICK AICI PENTRU VIDEO!

O decizie greșită a arbitrului, în urma căreia a pierdut un punct, a enervat-o la culme pe rivala Simonei Halep. La final, a întins mâna către arbitru, dar s-a răzgândit.

Și-a tras mâna și a început să lovească puternic cu racheta în scaunul arbitrului, până a făcut o gaură în placaj. Reacția a surprins-o și pe adversară, care s-a dat mai în spate.

Pliskova (5 WTA) a câștigat primul set cu 6-3, dar le-a cedat pe următoarele două cu 3-6, 5-7.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
merace
merace  •  16 Mai 2018, 23:47

deci scaunul arbitrei e din materiale mai proaste ca o racheta de tenis?! :D

761123740750819
Teofil Vasian  •  16 Mai 2018, 22:02

Sigur va fi amendata dar si arbitra de linie cat si cea de scaun ar trebui sa primeasca aceeasi amenda. Oricum la batut covoare ii number one detasat. :)))

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  16 Mai 2018, 21:37
Postat de dinamo_fan pe 16 Mai 2018, 21:25

adica lumea moderna este aia unde esti furat la drumul mare si tot tu trebuie sa fii cel umil. notiunea de fair play porneste de la ideea de supunere la corectitudine nu de supunere la incorectitudine. dpmdv dupa o asemenea decizie trebuie sa refuzi sa continui sa joci pana nu vine directorul turneului sa-ti spuna cu gura lui ca a fost afara dupa ce a vazut reluare video. Ca apoi sa poti sa-l dai in judecata in civil.

Pai asta am si spus, ca a avut dreptate. Intr-o oarecare masura, era justificat sa aiba o reactie. Insa nu de maniera asta. Sunt atatea feluri in care poti sa-ti expui un punct de vedere. Putea sa protesteze in orice alt mod, nu sa loveasca scaunul incontrolabil, intr-un moment de evidenta pierdere a luciditatii si a gandirii. Ce mesaj crezi ca a transmis asa ? Cu violenta nu faci nimic, amice. Ar fi bine sa realizezi asta !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează