SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO + FOTO Prima surpriză de la Australian Open! O jucătoare de top 10 a fost eliminată

FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 08:19

Anastasia Pavlyuchenkova (27 de ani, 44 WTA) a învins-o pe Kiki Bertens (27 de ani, 9 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-3, și s-a calificat în turul 3 de la Australian Open.

Bertens a început ideal partida. Și-a păstrat primele două game-uri de serviciu cedând un singur punct și a reușit break-ul chiar în game-ul doi. În ciuda unui procentaj slab al primului serviciu, doar 52%, Bertens a reușit să închidă setul în 38 de minute.

Actul secund a fost oglinda primului, de data asta cu rusoaica la cârmă. Pavlyuchenkova a câștigat 83% dintre punctele jucate cu primul serviciu, 15 din 18, și a împins partida în decisiv.

Jocul la retur al rusoaicei a fost cheia partidei. Paradoxal, Bertens a pus 76% dintre primele servicii în teren, dar a reușit să câștige doar 58% dintre puncte. Pavlyuchenkova a returnat agresiv, a greșit mai puțin și a produs prima surpriză de pe tabloul feminin. 

5înfruntări directe au fost între Anastasia Pavlyuchenkova și Kiki Bertens. Olandeza conduce cu 3-2.

Anastasia Pavlyuchenkova va juca în turul următor cu revelația acestui început de an, bielorusa Aliaksandra Sasnovich (24 de ani).

Vezi și: 

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Tulburător: fost lider mondial, în lacrimi după eliminarea de la Australian Open: „Mă întreb de ce am trecut prin atâtea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
viomarmi22
viomarmi22  •  16 Ianuarie 2019, 12:46

Bacsinszky nu este nicidecum o jucătoare de locul 145, și nu este nici o surpriză că a învins o puștoaică slab pregătită în ultimul timp ! Elvețianca cu origini românești a fost mult timp accidentată, dacă nu mă-nșel acu vreo 3 ani o învingea pe Simona Halep într-un mod foarte clar ! Kiki Bertens nu mi s-a părut niciodată o jucătoare sclipitoare la partea tehnică, muncitoare și cam atât ! Pavlyuchenkova are și calități fizice dar și tehnice, chiar dacă pare puțin mai plinuță pentru tenis, așa-s rusoaicele în general cu mai multă grăsime și vodkă în instalație !!!

of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  16 Ianuarie 2019, 11:57

Prima surpriza nu a fost cumva eliminarea locului 10, Kasatkina, in fata locului 145,Bacsinszky? :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează