SPORTURI  »  TENIS  »  ATP STUTTGART

VIDEO + FOTO Roger Federer se impune la Stuttgart și ajunge la un numărul INCREDIBIL de turnee câștigate » Premiul special primit de la organizatori

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2018 15:55

Roger Federer (36 de ani, 2 ATP) a câștigat turneul ATP de la Stuttgart, după o finală împotriva lui Milos Raonic, scor 6-4, 7-6(3).

Soarta primului set s-a jucat în cel de-al treilea game. Elvețianul a profitat de erorile lui Raonic și a reușit un break la 15.

Serviciul a fost infailibil astăzi pentru Roger, care a oferit doar două șanse de break, ambele salvate. Raonic a servit mult mai bine în setul secund. Cei 9 ași l-au dus într-un tie-break cedat însă la 3.

După 80 de minute de joc, Federer și-a adjudecat al 98-lea trofeu din carieră și a intrat în posesia unei mașini, premiul special oferit de sponsorul turneului.

Elvețianul a ajuns la al 3-lea turneu consecutiv câștigat pe iarbă, după cele de la Halle și Wimbledon din 2017 și va reveni de mâine pe locul 1 ATP, depășindu-l cu 150 de puncte pe Rafael Nadal.

Vezi și: Plângere penală după caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: "E inacceptabilă!" + Cerința specială către francezi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
148819492603833
Masa Lunoor  •  17 Iunie 2018, 17:56

wow! 21 win streak

Vezi toate comentariile (1)
Comentează