SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Reacția lui Gică Hagi după ce Simona Halep a purtat tricoul cu numele lui la Roland Garros: „Ne dăm mesaje reciproc”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 09:07

Gică Hagi a reacționat după ce Simona Halep (27 de ani / 3 WTA) a purtat la un antrenament la Roland Garros un tricou cu Viitorul inscripționat cu numele „Regelui” pe spate.

„Ne dăm mesaje reciproc, aşa că... Suntem din aceeaşi zonă, ne respectăm. Simona e prea mare, noi suntem bucuroşi, fericiţi că a purtat tricoul.

Îi urăm baftă şi ei, pentru că începe turneul şi sperăm să îi meargă foarte bine. Să câştige încă o dată, cum a făcut-o anul trecut”, a spus Gică Hagi, conform TV Telekom Sport.

Halep le-a transmis și un mesaj elevilor lui Gică Hagi, în perspectiva finalei Cupei României de sâmbătă cu Astra Giurgiu, de la ora 20:00: „Succes în finala Cupei României”.

Simona Halep o va întâlni marți în primul tur de la Roland Garros pe Ajla Tomljanovic (26 de ani, 47 WTA). 

Simona Halep a câștigat la Roland Garros 2018 unicul ei trofeu de Mare Șlem de până acum, după o finală în care s-a impus în trei seturi în fața americancei Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. 

Citește și:

Simona Halep, superdiscurs înainte de startul Roland Garros: „Cariera mea nu înseamnă turneele de Mare Șlem, joc tenis pentru altceva”

 VIDEO Simona Halep, în tricoul Viitorului la Roland Garros » Mesaj pentru Hagi înainte de finala Cupei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  26 Mai 2019, 02:50

in loc de "romania te iubesc" apare cu un nume ce ar reprezenta romania ceva mai *** nu ca s-ar putea. asteptm reactia lui hagi sa poarte si el un tricou cu numele de " simona" nu ar fi departe de adevar. gurile vorbesc dara ca...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  25 Mai 2019, 23:35
Postat de Marius Boscor pe 25 Mai 2019, 10:51

E tricoul lui Ianis de fapt...

bingo!..spiruharetistul nu stie ca hagi sr. nu a jucat la viitorul..:)

317949665764487
Maria Rita Marica  •  25 Mai 2019, 13:37

Toți ăștia care nici măcar nu aveți curajul să postati cu adevăratul nume, nu mai aruncați cu vorbe jignitoare asupra celei mai mari sportive din România...dar mai mult ca sigur toți care o blamați pe Halep sunteți niște troli care nu aparțineti acestei nati care sunt mândri cu o așa mare sportivă.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close