SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Mai bună ca Roger Federer! Simona Halep, lovitură de senzație la antrenamente: "Darren, destul de bine?" + Ce i-a răspuns antrenorul

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 12:56

Simona Halep se antrenează intens pentru meciul României de la Fed Cup, iar la ședința de pregătire de azi a reușit o lovitură de senzație.

Liderul mondial WTA a trimis mingea printre picioare, un procedeu pe care Roger Federer l-a făcut faimos prin reușitele sale din marele meciuri.

Simona Halep i-a transmis apoi un mesaj antrenorului său: "Darren, destul de bine?". Cahill i-a răspuns după câteva minute: "Stai puțin, chiar ai reușit?", la care Simona a replicat: "În sfârșit, da!".

 

 

#tennis❤️ @dc10s pretty good right?

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
10202925648180625
Eugen Qy  •  06 Aprilie 2018, 13:01
Postat de valeri_gazaev100 pe 05 Aprilie 2018, 13:31

Nici in gluma nu poti sa pui un astfel de titlu...."mai buna ca roger". Ce aveti ma ?

Absolut CORECT !!! Dar pe de alta parte CUM sa faca rost de click-uri ?

ludasmatyi
ludasmatyi  •  06 Aprilie 2018, 09:09

Hai,mai lasati .....

opensource
opensource  •  05 Aprilie 2018, 19:57

Numai deservicii i-au adus presa romaneasca lui Halep si altor sportivi! Ai impresia ca astia scriu articolele astea ca sa intarte haterii scuipatori de seminte prin stadioanele patriei! :-)) Recunosc ca nu prea stiu ce presa scriu vecinii nostri prin est-ul european, dar tare departe si lamentabil sunt in comparatie cu presa sportiva din vest! Poate ca astia care scrieti articolele astea ar trebui sa aruncati o privire cum scriu altii si cam ce scriu intr-un ziar de sport si sa va inspirati? Parca scrieti pentru cocalari si manelisti stirile astea! :-))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează