SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

VIDEO Mihaela Buzărnescu, mesaj emoționant pentru Svitolina după accidentarea din Canada

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 20:12

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 20 WTA) a anunțat astăzi că are un ligament rupt  și întindere la alte două de la glezna dreaptă. Românca va rata ultimul Mare Șlem al anului, US Open. Tot astăzi, Miki i-a mulțumit Elinei Svitolina (23 de ani, 5 WTA) pentru momentele de după accidentare. 

"Mulțumesc, @ Elina Svitolina pentru ajutorul dat pe teren. Mă voi întoarce pentru a termina acel al treilea set :D", a scris Mihaela pe Twitter.

Mihaela Buzărnescu a călcat strâmb în setul decisiv al duelului cu Svitolina, din turul II de la Rogers Cup, și a izbucnit imediat în plâns. Ucraineanca a sărit în ajutor, aducându-i gheață. A 5-a jucătoare a lumii a fost, de asemenea, aproape de româncă pe întreaga durată a îngrijirilor medicale. 

schimb de mesaje

La scurt timp după ce meciul s-a încheiat, Svitolina i-a transmis pe Twitter un mesaj emoționant de susținere jucătoarei noastre. 

"Foarte greu să vezi jucătoare accidentându-se atât de rău pe teren. Îi urez Mihaelei Buzărnescu o recuperare cât mai rapidă. Fii tare!", a scris Svitolina pe contul său de Twitter. 

Mihaela Buzărnescu a anunțat astăzi că are un ligament rupt și întindere la alte două. Românca va rata ultimul Mare Șlem al anului, US Open. 

Vezi și: Miki Buzărnescu s-a supărat pe o declarație a tatălui ei: "Eu am fost pe teren, nu el"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fancraiova
fancraiova  •  10 August 2018, 21:28

Félicitari Miki esti formidabila si sper sa te refaci cat mai repede , deabia astept sa te vad jucand tenisul formidabil cuc , care ne-ai incantat pana acum . Forza Miki sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate

alenb
alenb  •  10 August 2018, 21:09

Pacat, Buzarneasca mai colora circuitul si la propriu si la figurat.

zorrozabal
zorrozabal  •  10 August 2018, 20:55

Nu vreau sa cobesc,poate ca se va vindeca pana la jumatatea lui septembre- cand incep turneele din China-dar e greu de anticipat ca isi va recapata si aceiasi forma sportiva pana atunci!Nu te lasa,Miha!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează