SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

VIDEO Scandal monstru la Monte Carlo! A sărit să-l bată pe arbitru după o decizie contestată: "Ce? Ți-am rănit sentimentele!"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 18:52

Turneul Masters de la Monte Carlo a debutat cu un scandal monstru ce l-a avut în prim plan pe americanul Jared Donaldson (21 de ani, 51 ATP), în timpul meciului pierdut în primul tur în fața lui Albert Ramos, 3-6, 3-6.

Nemulțumit de decizia arbitrului de scaun Arnaud Gabas în urma unui punct, tenismenul s-a dezlănțuit la adresa acestuia, pe un ton foarte ridicat.

"Despre ce tot vorbești? E o urmă chiar aici!", a urlat Donaldson, care apoi s-a îndreptat amenințător spre arbitru. 

Americanul nu s-a putut stăpâni nici după apariția supervizorului partidei. De data aceasta, Donaldson și-a continuat tirada și l-a ironizat pe arbitru: "Îmi pare rău, ți-am rănit sentimentele. Îți cer scuze!"

În final, Donaldson, considerat o mare speranță a tenisului american, a pierdut meciul cu finalistul de anul trecut de la Monte Carlo, 3-6, 3-6. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mountytoma
mountytoma  •  17 Aprilie 2018, 09:17

jucatorul a reactionat intr-adevar exagerat, dar avand in vedere ca mingea a fost c;ar afara, cel care trebuia sa primeasca un sut sau eventual doua in cour este arbitrul! plus supervizorul, chior si el...

maxp
maxp  •  16 Aprilie 2018, 22:09

Eu nu inteleg ce e cu adunatura asta de arbitri moi in tenis. Dupa o astfel de reactie, decizia arbitrului era foarte simpla, descalificarea jucatorului, direct, nici nu mai avea ce explicatii sa dea. Se urca frumos in scaun si atat avea de zis: "game, set, match Ramos". Jucatorii au ajuns sa faca scandal din orice prostie, de cele mai multe ori avand niste argumente penibile, de parca nici nu ar cunoaste regulamentul jocului pe care il practica. Dar asta pentru ca li se permite. Parca era sportul nobil, cum sa vezi astfel de reactii nervoase si apoi sa continui sa joci nestingherit?!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Aprilie 2018, 19:17

Se înmulțesc pe zi ce trece stupizii în tenis. Iar americanii au marfă destulă, nu-i bai!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează