SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Serena e recidivistă! Alte 2 ieșiri necontrolate avute de-a lungul anilor la US Open: "Jur pe Dumnezeu că o să-ți îndes mingea pe gât"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 01:07

Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) a fost învinsă în finala turneului de Mare Șlem de la US Open de japoneza Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după un meci marcat de discuțiile aprinse dintre americancă și arbitrul de scaun Carlos Ramos din setul secund.

La 4-3 în setul doi, Ramos i-a dat un al treilea avertisment Serenei și un game de penalizare după ce americanca l-a făcut "hoț" și "mincinos", solicitând în lacrimi ca acesta să-și ceară scuze față de ea. Americanca de 36 de ani a făcut o criză de nervi și a fost cu greu calmată de superviserii turneului.

Ieșirea sa nervoasă nu e singulară, Serena fiind recidivistă. A mai comis-o de alte două ori, tot la Openul american:

1. Mai întâi în 2009, în timpul semifinalei cu Kim Clijsters. Serena era condusă cu 4-6, 5-6 și 15-30. Americanca a comis o greșeală de picior și a pierdut punctul, belgianca procurându-și astfel două mingi de meci și închizând meciul. La fel ca în meciul cu Osaka, Serena s-a enervat, de data aceasta pe o arbitră de linie, fiind de asemenea nevoie de intervenția superviserilor.

"Jur pe Dumnezeu că o să-ți îndes mingea pe gât" a fost amenințarea șocantă a Serenei pentru arbitra de linie de la acel meci. 

2.  Serena a recidivat doi ani mai târziu, în timpul finalei pierde cu Samantha Stosur, 2-6, 3-6. Condusă cu un set, Serena s-a pierdut cu firea în cea de-a doua manșă. A intrat în conflict cu arbitra de scaun Eva Asderaki, care o atenționase pentru că s-a bucurat excesiv înainte ca un punct să se termine. La finalul partidei, Serena a refuzat să dea mâna cu cea care oficiase partida.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
samertx
samertx  •  09 Septembrie 2018, 23:25
Postat de conasu_boeru pe 09 Septembrie 2018, 19:06

Ce mi s-a părut interesant e că oficialii turneului chemați de arbitrii de scaun, erau ......aceeași și în 2009 și în 2018 !!!!! Și cine știe de când sunt înainte de 2009 !!!

Mi se pare absolut normal să lucrezi 25 de ani la același angajator, este dovada stabilității economice.

andriescuionut
andriescuionut  •  09 Septembrie 2018, 21:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Septembrie 2018, 19:06

Ce mi s-a părut interesant e că oficialii turneului chemați de arbitrii de scaun, erau ......aceeași și în 2009 și în 2018 !!!!! Și cine știe de când sunt înainte de 2009 !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează