SPORTURI  »  TENIS  »  DISTINCȚIE

VIDEO Simona Halep a vorbit despre cel mai dificil moment din carieră după ce a primit titlul de Doctor Honoris Causa: "Mi-a furat trofeul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 15:28

Simona Halep (27 de ani/1 WTA) a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Vest din Timișoara și le-a vorbit celor prezenți despre cel mai dureros moment al carierei.

"În 2017, m-am accidentat la Roma dar nimic nu m-a oprit și am spus că vreau să joc turneul, deși echipa mea, oamenii apropiați şi familia mea mi-au spus să am grijă de sănătatea mea și să renunț la turneul de la Roland Garros. Nu am fost de acord și m-am recuperat în 5 zile, timp în care nu m-am antrenat deloc. Sâmbătă, când am făcut primul antrenament, am spus că sunt gata să intru pe teren.

Am jucat meciuri destul de grele, nici nu mai știu acum ce a fost. Cert este că în finală am condus destul de mult, am avut set și 3-1, dar Ostapenko a fost mai inspirată și mai încrezătoare. Cred că nu s-a gândit atât de mult la succes, nu s-a gândit la momentul pe care îl are în față. Mi-a furat trofeul, ca să spun așa, chiar din mâinile mele. A fost o perioadă foarte grea, vreo 3 luni am fost foarte tristă, am suferit mult, dar nu am cedat", a spus Simona Halep.

Simona a vorbit și despre distincția primită: "O să încerc să-mi controlez emoţiile cât pot de bine. La o asemenea ceremonie, îmi este de trei ori mai greu să vorbesc în faţa dumneavoastră. Îi sunt recunoascătoare Universităţii de Vest din Timişoara pentru acest titlu şi pentru un asemenea moment. Sunt foarte emoţionată şi vreau să mă relaxez".

Citește și: SIMONA HALEP // Obiectiv URIAȘ setat de Simona Halep pentru 2019: "Am câștigat Roland Garros, acum trebuie să fac asta!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  23 Noiembrie 2018, 16:20

neinteresant!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează