SPORTURI  »  TENIS  »  CM 2018

VIDEO Simona Halep la Mondial! Ce post ar juca în echipa de fotbal a unei rivale » Wozniacki a prins și ea primul 5

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 12:12

Simona Halep, lider WTA, a fost aleasă de Caroline Garcia în echipa favorită de mini-fotbal, alături de Caroline Wozniacki, Elina Svitolina și Ashleigh Barty.

Universul WTA trăiește la cote ridicate Campionatul Mondial din Rusia. Ultima campanie le-a pus pe jucătoare în ipostaza de a-și crea o echipă de mini-fotbal. Franțuzoaica Garcia, încrezătoare de altfel în șansele Franței la câștigarea trofeului (vezi AICI), a selectat-o și pe Simona Halep

Echipa lui Caroline Garcia

4-1este scorul înfruntărilor directe între Simona Halep și Caroline Garcia

Vezi și: CLASAMENT WTA. Simona Halep e în continuare lider! Mihaela Buzărnescu atacă Turneul Campioanelor + Cea mai importantă modificare la vârf

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează