SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep și-a speriat mama după ce a ajuns la spital: "Prefer să te văd sănătoasă decât să câştigi un meci de tenis"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 18:07

Site-ul oficial al WTA a făcut un reportaj dedicat Zilei Internaționale a Mamei, iar printre jucătoarele care au povestit momente din viața lor s-a numărat și Simona Halep.

Liderul mondial a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o pe perfuzii, după meciul din finala Australian Open cu Caroline Wozniacki. Jucătoarea noastră a pierdut cu 6-7(2), 6-3, 4-6.

"După finala de la Melbourne am avut nevoie de îngrijiri medicale şi mama mi-a spus: «E ultima oară când lupţi aşa. Eşti fata mea şi prefer să te văd sănătoasă decât să câştigi un meci de tenis»", a povestit Halep, pentru site-ul WTA.

Simona a fost ținută atunci patru ore la spitalul din Melbourne, unde i s-a administrat magneziu.

Jucătoarea noastră se află acum la Roma, unde va juca în turul doi cu Naomi Osaka. Data și ora meciului n-au fost încă anunțate de organizatori.

Citește și: Americanii știu unde se va opri Halep la Roma! Cine prevăd că va câștiga turneul și cine o va elimina pe Simona

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează