SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep, surpriză din partea echipei sale » Filmuleț emoționant de la Cahill: "Ești o persoană uimitoare"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 17:04

Simona Halep, 27 de ani, va termina anul 2018 pe locul 1 WTA, pentru a doua oară consecutiv.

Pentru a sărbători performanța româncei, echipa Simonei Halep, în frunte cu antrenorul Darren Cahill, i-a pregătit un filmuleț emoționant cu mai multe momente din acest an.

"Felicitări pentru că ți-ai asigurat locul 1 la finalul anului pentru a doua oară consecutiv. Ai reușit asta în doar 15 turnee. O performanță, o jucătoare și o persoană uimitoare. Acest film este pentru tine, din partea echipei tale. Îți mulțumim că ne lași să fim alături de tine", a fost mesajul postat de Darren Cahill pe Twitter.

 

Citește și: Simona Halep și-a aflat adversara de la turneul din Moscova » Are 8 victorii în meciurile directe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
zorro5
zorro5  •  15 Octombrie 2018, 19:33

Daca are hernie de disc Simona trebuie sa se opereze imediat pentru ca e sportiva ; la un om normal care nu practica sportul mai merge fizio terapia sau infiltratiile,..la ea NU,..deoarece va avea mereu probleme,...fiindca face efort mare !!!

klauz
klauz  •  15 Octombrie 2018, 18:03

Halepa, te-ai potcovit cu tipul asta, Cahill, pana la capat. Acum nu mai poti sa-l concediezi, ca stie ca te-ai prefacut cu "hernia de disc"... Asa ca stai si il platesti pana iti inchei cariera, care nu mai poate dura mult. In alta ordine de idei, nu esti o legenda, ci doar o mediocra cu bafta si antijoc, strecurata dintr-o greseala istorica pe o pozitie nemeritata si careia nu-i faci fatza...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează