SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

Viitoarea adversară de la Singapore i-a pus gând rău lui Halep: "Abia o aștept!" » Cum arată raportul meciurilor directe

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 20:59

La fel ca Simona Halep, care a învins-o clar pe Caroline Garcia, 6-4, 6-2, daneza Caroline Wozniacki a câștigat meciul de debut de la Turneul Campioanelor, spulberând-o pe Elina Svitolina, 6-2, 6-0.

La conferința de presă de după meci, Wozniacki a prefațat meciul pe care îl va juca împotriva lui Halep miercuri, mărturisind că se așteaptă la un duel extrem de complicat.

"Ea a jucat foarte bine și a obținut o victorie bună. Cu siguranță n-o să am un meci ușor. Este o adversară dificilă, returnează multe mingi și știe cum să treacă din defensivă în ofensivă. Voi încerca să rămân agresivă și să-mi fac jocul. 

Dar abia aștept să o întâlnesc și mă bucur că am obținut deja o victorie aici", a spus daneza la conferința de presă de după victoria cu Svitolina. 

Partida dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki va avea loc miercuri, de la ora 14:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport 2.

3-2 
e raportul meciurilor directe dintre Wozniacki și Halep, daneza fiind în avantaj

CLASAMENT GRUPA ROȘIE

1. Caroline Wozniacki 2-0
2. Simona Halep 2-0
3. Caroline Garcia 0-2
4. Elina Svitolina 0-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  24 Octombrie 2017, 05:45

Bafta Simona!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează