SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

Virginia Ruzici, mesaj emoționant pentru Simona Halep: „E cel mai mare meci pe care trebuie să-l joci”

Virginia Ruzici și Simona Halep. 
Foto: Instagram @virginia_ruzici
Virginia Ruzici și Simona Halep. Foto: Instagram @virginia_ruzici

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 11:26 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 13:10

Fostul manager al Simonei Halep, Virginia Ruzici (68 de ani), a scris un mesaj de susținere pentru sportiva din Constanța, care trece printr-o perioadă dificilă. 

Virginia Ruzici a transmis că știe cât de puternică este Simona Halep și că este sigură că va trece peste această perioadă nefastă a carierei.

Roger Federer, vizită-surpriză în România » Motivul pentru care fostul mare tenismen a venit în țara noastră
ROMÂNIA
Roger Federer, vizită-surpriză în România » Motivul pentru care fostul mare tenismen a venit în țara noastră

Virginia Ruzici, mesaj pentru Simona Halep: „Știu cât de puternică și sinceră ești!”

„Mă gândesc la tine, Simo, în urma ultimelor evenimente! Știu cât de puternică și sinceră ești! Sunt sigură că vei trece peste aceste momente dificile. 

Acesta este cu siguranță cel mai mare meci pe care trebuie să-l joci, dar sunt sigură că îl vei depăși!”, a scris Virginia Ruzici, pe contul personal de Instagram. 

Simona Halep a răbufnit, după ce ITIA i-a amânat procesul: „Nerespectarea regulilor de către ITF cu privire la audierea pe care o solicit este total lipsită de respect”

Simona Halep aștepta audierea în fața unui Tribunal Independent pe data de 28 mai. ITIA a amânat termenul și a provocat o reacție disperată din partea fostului lider mondial.

„Încă o dată, în această seară (n.r.- miercuri, 24 mai), sunt devastată. ITF (ITIA) mi-a amânat pentru a treia oară audierea, din nou pentru încă o lună. 

Aștept să fiu judecată din luna octombrie a anului trecut. În decembrie am reușit, în sfârșit, datorită experților, să demonstrez că lotul de suplimente pe care îl foloseam era contaminat, de aici și rezultatul pozitiv al testului. 

Am cerut, așa cum prevede regulamentul anti-doping, o audiere rapidă: este dreptul meu, este scris în regulament! Din păcate ITF (ITIA) mi-a amânat audierea de trei ori, mi-a interzis dreptul de a fi judecată de un Tribunal Independent. Nu mi-a permis să particip la niciun turneu în ultimele 8 luni. 

Acum știu cu siguranță că voi rata Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Nu mai menționez că am pierdut toate punctele, clasamentul. Nu doar că îmi omoară reputația, dar nici nu vreau să discut despre urmările asupra sănătății mele mentale. 

Nerespectarea regulilor de către ITF (ITIA) cu privire la audierea pe care o solicit este total lipsită de respect. Nu mai am cuvinte... Justiția amânată este justiție interzisă”, a scris Simona Halep, pe rețelele de socializare. 

Citește și: 

CSM București a încheiat sezonul neînvinsă: „Nu ne oprim aici”

„Se face liniște, timpul se oprește” » Miriam Bulgaru, despre prima participare la Roland Garros și întâlnirea cu Alcaraz: „Sunt convinsă, voi face meciuri mari aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Sharapov
Sharapov  •  27 Mai 2023, 15:13

ruzici sustine o BLA TISTA , o TRI SOARE *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ioni45
ioni45  •  27 Mai 2023, 14:55
Postat de Freyya pe 27 Mai 2023, 14:06

mesajul meu e mai scurt: afara din sport!!

Ai dreptate AFARA DIN SPORT CU DOPATA ASTA SA VINA LOVITURA FINALA PT DOPATA ASTA

ioni45
ioni45  •  27 Mai 2023, 14:55

Daca zic ca e azu sa scapam odata de dopata asta lumea vorbeste urat de mine fanii halep. I se da la Halep prea multa atentie si nu merita. Merita sasi primesca suspendarea maxima. De doua saptamani pe siturile de sport oricare ar fi ele nu vezi nimic interesant doar Halep si FCSB. La caiac luam medali de aur dar nu se scrie de asa ceva doar pe unele situri ca stirile de baza is cu DOPATA ASTA. Lasti-ne odata cu dopata asta. Hai doamna Nicole si dai lovitura de gratie acestei dopate

Vezi toate comentariile (4)
Comentează