SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

WIMBLEDON / Mats Wilander a analizat duelul Monica Niculescu - Elise Mertens: „Ar putea câștiga 8 din 10 meciuri cu ea”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 10:54

Monica Niculescu (31 de ani, 113 WTA) joacă astăzi în turul doi de la Wimbledon cu belgianca Elise Mertens (23 de ani, 21 WTA), după ora 15:00. Mats Wilander, expertul Eurosport, a analizat întâlnirea și nu-i dă șanse româncei.

„Monica Niculescu este una dintre jucătoarele cărora le place să joace pe iarbă. Monica are un rever fantastic şi unul dintre cele mai ciudate forehanduri din tenis. Jucătoarele care au un joc liniar în general au mari probleme în a juca împotriva lui Niculescu, însă Elise Mertens nu intră în această categorie.

În acelaşi timp, Niculescu poate fi un adevărat coşmar pentru oricine, în special într-un meci pe iarbă. O văd pe Mertens câştigând, poate că nu confortabil”, a spus Wilander, conform tenisdecamp.ro.

Fostul număr 1 ATP spune că jucătoarea noastră are 20% șanse la victorie: „Din punctul meu de vedere, Mertens ar putea câștiga 8 din 10 meciuri împotriva Monicăi Niculescu. Seamănă cu Simona Halep, dar poate că nu atât de rapidă şi de încrezătoare în ceea ce face pe teren.

E foarte solidă. Dacă multe nume mari au pierdut în primele runde, ceea ce pe iarbă se întâmplă des, nu va fi cazul lui Elise Mertens, care se va impune cu siguranţă în meciul cu Monica Niculescu”.

Meciul dintre Monica Niculescu și Elise Mertens se vede AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  04 Iulie 2019, 12:18

Poate ca nenea Mats nu a dat bine cu ghiocul si se inseala,ce ziceti?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează