SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

WOW! Numărul care spune tot: cu ce fel de jucătoare a avut de-a face Simona Halep în meciul maraton de la Australian Open + câte calorii a ars Simona

Simona Halep, epuizată în meciul cu Lauren Davis, foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep, epuizată în meciul cu Lauren Davis, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 10:33

Ce meci a fost între Simona Halep și americanca Lauren Davis! Jucătoarea noastră a trecut în optimi, după 3 seturi incredibile, de aproape 4 ore, scor 4-6, 6-4, 15-13.

Statistica într-un astfel de meci poate spune foarte multe.

Lauren Davis a avut nu mai puțin de 52 (!) lovituri câștigătoare în meciul cu jucătoarea noastră, față de doar 27 de lovituri ale Simonei.

Cifra este impresionantă, dar a avut loc într-un meci în care Halep nu a părut la potențialul ei fizic complet. Americanca a căutat cartea atacului în aproape toate gameurile importante, iar asta s-a văzut și pe hârtie, mai ales că meciul, practic, s-a disputat în echivalentul a 5 seturi.

Pe de altă parte, americanca a bifat și 73 de erori neforțate, un număr imens pentru această fază a unui Grand Slam. Simona a fost mult mai reținută, doar 39 de greșeli.

1720 kilocaloriia consumat Halep în cele 3h45minute de meci, echivalentul a 18 banane mâncate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Ianuarie 2018, 20:50

Cati bani au incasat organizatorii in acest meci? Tribunele pline , un meci darz ,dramatic. Bravo Simona .

mosvasile
mosvasile  •  20 Ianuarie 2018, 18:10

Simona alearga foarte mult si loveste mingea cu multa hotarare, dar succesele Simonei vin mai mult ca urmare a greselilor adversarelor! Nu cumva tocmai jocul Simonei, le determina pe adversare sa comita acele erori?

portardelegenda
portardelegenda  •  20 Ianuarie 2018, 14:07
Postat de gtn5 pe 20 Ianuarie 2018, 10:58

numarul 76 mondial cu care a castigat halep spune totul,nimic altceva.

este cel mai cunoscut cetatean ROMAN al momentului . Tu ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează