SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

WTA FINALS SHENZEN, BIANCA ANDREESCU - SIMONA HALEP // VIDEO Antrenorul Biancăi o compară pe Simona Halep cu Serena Williams: „Va fi asemănător”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 09:37

Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA) și Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) se înfruntă în premieră, astăzi, la Turneul Campioanelor.  

Bruneau Sylvain, antrenorul Biancăi Andreescu, a prefațat această întâlnire și a comparat-o pe Simona Halep cu Serena Williams, prin prisma admirației cu care canadianca le privește pe cele două sportive. Pe Serena, Bianca a învins-o în finala turneului de la US Open.

Bianca urmărit-o pe Simona și simt că a inspirat-o când era mică. Recent, a avut ocazia să o înfrunte pe Serena și am câștigat experiență acolo în ceea ce privește meciurile cu jucătoarele pe care Bianca le admiră. Va fi ceva asemănător. 

Pe cât o respectă pe Simona, o admiră și a împrumutat câteva lucruri din jocul ei, pe atât trebuie să avem grijă ca atunci când pășește pe teren să rămână cu capul pe umeri. Acesta va fi rolul meu”, a spus Bruneau Sylvain, în cadrul conferinței de presă.  

Într-un interviu acordat pentru WTA, antrenorul Biancăi a mai spus: „Simona este o jucătoare pe care Bianca a urmărit-o și datorită rădăcinilor românești. Va juca împotriva cuiva pentru care a petrecut timp în fața televizorului, uitându-se ce face, și acum trebuie să ne asigurăm că va intra în acest meci cu o mentalitate diferită. Simona e rapidă, recuperează multe mingi, este o jucătoare completă, iar Bianca trebuie să joace cel mai bun tenis al ei”. 

VEZI ȘI: 

BIANCA ANDREESCU - SIMONA HALEP // Presa din Canada a prefațat duelul de la Turneul Campioanelor: „Bianca își va întâlni idolul din copilărie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bazinga
bazinga  •  28 Octombrie 2019, 12:49

BIG MOMMA SERVESTE CA DIN TUN SI ARE CEVA SCLIPIRI TEHNICE,IN REST ESTE UN RUDIMENT SINISTRU CE SE BAZEAZA EXCLUSIV PE FORTA!

clujcampion
clujcampion  •  28 Octombrie 2019, 10:58
Postat de Ion Popescu pe 28 Octombrie 2019, 09:57

Doresc foarte mult sa castige Simona, dar ........

Mi-e sa nu se retraga, cum a facut in toate meciurile tari de dupa wimbledon anul asta.... Oricum Bianca e de departe favorita fiin in varf de forma. Simona e departe de ce era inainte.

347655969058390
Ion Popescu  •  28 Octombrie 2019, 09:57

Doresc foarte mult sa castige Simona, dar ........

Vezi toate comentariile (3)
Comentează