SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HOBART

WTA HOBART // Înfrângere dramatică pentru Mihaela Buzărnescu la Hobart » A pierdut un decisiv complet halucinant, cu nouă break-uri

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 08:44

Mihaela Buzărnescu, 30 de ani, 25 WTA, a fost eliminată în primu tur al turneului WTA de la Hobart. "Miki" a pierdut în fața elvețiencei Belinda Bencic, 21 de ani, 55 WTA, scor 6-4, 3-6, 5-7, după un meci palpitant de două ore și 37 de minute.

Jucătoarea noastră, favorită 2 la Hobart, acolo unde anul trecut a pierdut prima finală a carierei, a început solid meciul, cu break, pe care și l-a pierdut însă când conducea cu 3-2. În cele din urmă, Buzărnescu a mai izbutit un alt break, la 5-4, și a închis setul în game-ul imediat următor, nu înainte de a salva trei mingi de rebreak ale elvețiencei.

Cele două jucătoare au fost aproape inseparabile în setul secund, în care un singur break a făcut diferența. Belinda Bencic a câștigat pe serviciul Mihaelei la 3-2 și a închis ulterior setul scor 6-3.

Decisivul nu s-a asemănat însă deloc cu precedentele două seturi și a adus un "rollercoaster" palpitant, presărat cu nu mai puțin de 9 break-uri. "Miki" a fost condusă cu 4-5 și 15-40, a reușit să egaleze, dar a pierdut în cele din urmă cu 5-7.

Buzărnescu a ajuns azi la cea de-a cincea înfrângere consecutivă de la revenirea în circuit. În cel mai bun moment al carierei, când ajunsese pe locul 20, Buzărnescu a suferit o entorsă la gleznă în meciul de la Montral cu Elina Svitolina, 4 WTA, 24 de ani, și a stat departe de teren săptămâni bune. 

Vezi și: Simona Halep, amintiri HORROR de la Australian Open: "Am fost la spital pentru că tremuram toată! Mama a zis să spun stop"

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  09 Ianuarie 2019, 00:26

Bieti postaci, oare v-ati pierdut busola toti? Asa zisii „romani” isi bat joc cu nonsalanta de compatriotii lor din sport!!! Oare asa de mult a decazut poporul roman sau e vorba doar de un grup minuscul ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  08 Ianuarie 2019, 15:49

2018 a fost anul de varf al lui Buzarnescu.Si-a rezolvat problema materiala.De acum incepe rostogolirea.Nu va mai putea repeta performantele din 2018 anul asta si nici in alt an.

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Ianuarie 2019, 10:39

ce tur secund visati ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează