SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

WTA INDIAN WELLS // Probleme mari pentru Serena Williams » S-a retras în meciul cu Garbine Muguruza: „Nu pot să respir”

Serena Williams a acuzat probleme de sănătate în meciul cu Garbine Muguruza de la Indian Wells // FOTO: Reuters +3   FOTO
Serena Williams a acuzat probleme de sănătate în meciul cu Garbine Muguruza de la Indian Wells // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 08:18

Considerată de mulți favorita principală de la Indian Wells, Serena Williams, 10 WTA, s-a retras în turul III al turneului în meciul contra ibericei Garbine Muguruza, 20 WTA, din cauza unor probleme de respirație, la scorul de 3-6, 0-1 pentru adversară. 

Serena a început excelent meciul, a condus cu 3-0, dar de acolo au început probleme fizice pentru americancă. Williams nu a mai putut ține pasul cu Muguruza, care a câștigat 7 game-uri consecutive.

Jucătoarea de 37 de ani a cerut intervenția medicului și, după ce s-a sfătuit cu antrenorul Patrick Mouratoglou, a hotărât să se retragă. „Nu pot să respir”, asta i-a transmis Serena unuia dintre medicii care au venit să o consulte, care a sfătuit-o pe americancă să abandoneze.

„Nu m-am simțit bine înainte de meci, apoi starea mea s-a înrăutățit cu fiecare secundă. M-am simțit extrem de amețită și obosită”, a explicat Serena după meci.

Vezi și: SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Halep și-a aflat adversara din optimi: duel cu Marketa Vondrousova, jucătoare aflată în mare formă

Citește și:

Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Nationala
Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Tudor Băluță poate ajunge la o forță din Superliga: „E de-al nostru. A fost membru în Peluza Nord”
Superliga
Tudor Băluță poate ajunge la o forță din Superliga: „E de-al nostru. A fost membru în Peluza Nord”
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan
Handbal
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (21)
ticbis
ticbis  •  11 Martie 2019, 12:35
Postat de Sabin Ellak pe 11 Martie 2019, 11:51

Sinteti rai,rai de tot ! O jucatoare ca Serena,nu are nevoie de nici un dozaj...la 37 de ani,dupa o intrerupere lunga,este normal sa nu rezisti fizic,cu toate ca se vede de la distanta,ca are valoare mult peste majoritatea jucatoarelor chiar din top 10 ! Cand Halepovei il doare spatele,gleznele sau capul,nu scoateti o vorba.Serena nu face pe artista,ea a demonstat ca a fost,este si va fi foarte mult timp,ca una dintre cea mai buna jucatoare de tenis a tuturor timpurilor.Ce ati fi spus,daca Halep nu ar fi putut respira si abandona?? Si ea s-a chinuit enorm cu ambele jucatoare care sint mult sub valoarea mediocritatii.Vom vedea la finalul turneului,cine va mai pierde,pentru ca nu va rezista poate fizic,poate psihic poate din cauza lipsei de valoare !

Bati campii!!! Evident, Serena a fost una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din toate timpurile, insa acum, la 37+ de ani, este ZERO BARAT. Ca sa intelegi despre ce vorbesc, iti traduc: NU MAI POATE! Din decenta, ar trebui sa se retraga definitiv din circuitul profesionist, acum, in plina glorie, sa-si creasca copilul si sa-si cheltuiasca sutele de milioane de dolari castigate de-a lungul unei cariere lungi si formidabile, nu sa se faca de ras pe arenele de tenis din lume cu istericale de femeie simpla si saraca cu duhul, de genul "nu mai pot sa respir"! Alegerea ii apartine...

1179691332205455
Georgea Simi  •  11 Martie 2019, 15:13
Postat de nic_bv pe 11 Martie 2019, 10:20

Atunci când slăbeşti, respiri mai uşor. Poţi avea ameţeli, lipsă de putere în muşchi, dar nu probleme cu respiraţia. Problemele respiratorii sunt mult mai probabil legate de un blocaj în organism. Nu sunt medic şi nici nu vreau să fiu răutăcios. Am însă convingerea că karma lucrează 24/7.

Oricum apeleaza la substante interzise de mult timp.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  11 Martie 2019, 10:41
Postat de cipinho79 pe 11 Martie 2019, 10:33

oricum o batea Muguruza, a batut-o pe unde a prins-o si inainte sa nasca ;)

Serios? Pe ce te bazezi cand spui asta? Serena o conducea cu 3-2 in meciurile directe, iar victoriile Garbinei au fost amandoua pe zgura, la RG. Pe hard niciodata. Inca o data: pe ce te bazezi cand afirmi ceva?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează