SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS

Se închide lista! Simona Halep trebuie să se grăbească dacă vrea să joace la Miami » Primele 3 jucătoare care au primit wild-card-uri

Simona Halep // FOTO: imago
Simona Halep // FOTO: imago

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 21:01 / Actualizat marti, 05 martie 2024 22:38

Simona Halep (32 de ani) poate juca tenis din nou după ce TAS i-a redus suspendarea la 9 luni, pedeapsa inițială fiind de 4 ani.

Sportiva din Constanța nu a mai jucat un meci de pe 29 august 2022, când pierdea în turul 1 la US Open. Acum, Simona Halep poate reveni pe teren tot în Statele Unite. Dar trebuie să se grăbească.

Dosarul ITIA a fost o farsă?
EDITORIAL
Dosarul ITIA a fost o farsă?

Simona Halep trebuie să se grăbească! Mai sunt doar 4 wild-card-uri la WTA Miami

Primul turneu la care Simona poate reveni este Miami Open, care se joacă între 19 și 31 martie. Fără clasament, Halep trebuie să ceară un wild-card organizatorilor. Dar trebuie să se grăbească pentru că lista se va închide curând.

Până acum, s-au dat trei wild-card-uri pentru Miami Open. Le-au primit Venus Williams, Emma Răducanu și Caroline Wozniacki. Iar potrivit Gazzetta dello Sport, mai sunt patru disponibile. Unul ar putea fi al Simonei, dar aceasta trebuie să se grăbească în a-l cere.

De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit.

Aș dori să le mulțumesc avocaților mei, care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început, și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit.

- Simona Halep

Ce program ar avea Simona Halep

Gazeta Sporturilor a încercat să contureze un posibil program al Simonei Halep în perioada următoare. Dacă va opta pentru a nu-și face revenirea la competiția din Florida, Simona are multiple opțiuni în sezonul de zgură, care debutează în aprilie.

Pe 15 aprilie e programat să înceapă turneul de la Stuttgart, indoor, pe care românca l-a jucat de multe ori în trecut. Ulterior, la finalul lui aprilie are loc superîntrecerea de la Madrid, un turneu unde Halep a avut succes în anii precedenți, ea triumfând în turneul de la Caja Magica în 2016 și 2017. Apoi ar urma Roma, Rolan Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Paris.

Citește și:

3 probleme ridicate în direct de avocatul Simonei Halep : „A pierdut absolut totul!”
HALEP, VICTORIE LA TAS
3 probleme ridicate în direct de avocatul Simonei Halep : „A pierdut absolut totul!”
Șeful sportului românesc, mesaj după decizia TAS: „Simona Halep a fost prea bună cu Mouratoglou”
SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS
Șeful sportului românesc, mesaj după decizia TAS: „Simona Halep a fost prea bună cu Mouratoglou”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  05 Martie 2024, 23:58

Sergiule, mare sportiv mai esti. Revenirea in circuit o faci treptat, nu direct la un turneu WTA 1000. E ca si cum te-ai baga direct la Phall cand tu ai mancat toata viata ardei cayenne.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează