SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

WTA MONTREAL // Simona Halep și Irina Begu și-au aflat adversarele din proba de dublu » Pe cine vor întâlni Buzărnescu și Niculescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 22:16

Simona Halep (1 WTA) va face pereche în proba de dublu de la WTA Montreal cu Irina Begu (55 WTA), în timp ce Mihaela Buzărescu (24 WTA) va participa alături de Monica Niculescu (60 WTA).

  • Turneul WTA de la Montreal se desfășoară în perioada 6 - 12 august. 

Organizatorii turneului din Canada au tras astăzi la sorți tabloul competiției de dublu. Halep și Begu vor debuta împotriva chinezoaicei Shuai Zhang (32 WTA) și a britanicei Johanna Konta (48 WTA).

Buzărnescu și Niculescu le au adversare pe japoneza Shuko Aoyama (363 WTA) și pe bielorusa Lidziya Marozava (523 WTA). Dacă trec de primul tur, se vor înfrunta mai departe cu principalele favorite ale competiției, cehoaicele Barbora Krejciknova și Katerina Sinakova.

Cele două perechi românești sunt pe jumătăți diferite de tablou și se pot întâlni doar în finală.

ADVERSARELE DE PE TABLOUL DE SIMPLU

Liderul WTA Simona Halep va intra în turul secund la Montreal, urmând să întâlnească învingătoarea dintre Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA) și o jucătoare venită din calificări.

Irina Begu (55 WTA) va evolua în primul tur împotriva lui Ashleigh Barty (16 WTA), în timp ce Sorana Cîrstea (54 WTA) și  Mihaela Buzărnescu (24 WTA) vor înfrunta câte o jucătoare venită din calificări.

Vezi și: FOTO "Ținând un ochi pe partener și în timpul încălzirii!" » Darren Cahill e atent la fiecare detaliu în pregătirea Simonei Halep :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
florin_calance
florin_calance  •  06 August 2018, 09:44

Dacă vorbiți de proba de dublu... Halep(162), Begu(26) vs. Konta(129), Zhang(70) și Buzărnescu(30), Niculescu(31) vs. Aoyama(37), Marozava(51).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează