SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

WTA ROMA // Simona Halep a scăpat de cea mai în formă adversară » Campioana de la Madrid s-a retras: "Nu-mi mai simt mâinile!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 11:38

Petra Kvitova (28 de ani, 10 WTA) s-a retras de la turneul Premier 5 de la Roma.

  • Turneul Premier 5 de la Roma se desfășoară în perioada 14-22 mai.

Petra Kvitova are un sezon excepțional pe zgură. Cehoaica a ajuns la 11 meciuri consecutive câștigate, încununate cu trofeele de la Praga și Madrid. Cele două săptămâni au consumat toate rezervele de energie ale Petrei, care a decis să se odihnească pentru Roland Garros. 

"Nici nu ştiu cum am reuşit să înving. Sunt epuizată. Nici nu-mi mai simt mâinile şi picioarele. Am decis să mă retrag de la Roma.

Felicitări pentru Bertens, am făcut împreună un meci extraordinar! E o nebunie să spui că sunt favorită la Roland Garros. Sunt multe jucătoare mai bune decât mine pe zgură", a declarat Kvitova.

Săptămână decisivă pentru locul 1 

Simona Halep a scăpat de Petra Kvitova, pe care o putea întâlni în semifinalele turneului de la Roma. Liderul WTA trebuie să facă un turneu perfect pentru a-și apăra cele 585 de puncte de anul trecut și a-și păstra poziția de lider WTA. Vezi toate calculele AICI!

Vezi și: Petra Kvitova, noua regină de la Madrid! Victorie în finală după un meci superb, de aproape 3 ore, cu Kiki Bertens

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
10202925648180625
Eugen Qy  •  14 Mai 2018, 01:37
Postat de bodrin pe 13 Mai 2018, 16:24

Cea mai in formă adversară a Simonei Halep este ea însăși...

Foarte frumos spus !

761123740750819
Teofil Vasian  •  13 Mai 2018, 23:28

Ce mai tura-vura, daca trece de primul meci, probabil Azarenka in crestere substantiala de forma amintindu-ne ca a stat mult timp pe locul I, Osaka ii de loc 50 pe zgura, se duce sus. Acuma nu-i mare paguba daca ajunge pe locul II la tragerea de la RG gandindu-ne ce culuar a avut Wozniacky la AO. Problema-i ca trebuie sa ajunga in forma la RG , deaceea ii trebuie cateva victorii. Meciul cu Ka Pliscova s-a desfasurat sub auspiciile influientei empatice oferite de fratele geaman, si daca ordinea meciurilor cu surorile gemene ar fi fost inversata rezultatul meciului ar fi fost greu de prevazut. Aici cheia ii Azarenka.

argus
argus  •  13 Mai 2018, 19:19

Din pacate, dupa cum joaca, ar mai avea nevoie "sa scape" de inca 4-5 adversre! Tot din pacate, vorbeste mai mult, decat joaca, preocuparea ei este principala este "cum arat mai bine, cu sapcuta sau fara...". Este singura jucatoare din top 10 (cel putin) care "se joaca" de "uite sapca, nu e sapca"! Pliskova sau Kvotova, de ex., nu s-au "cozorocit" niciodata iar Muguruza, Sarapova nu au jucat nicodata "fara"! Ca, obisnuinta este o a doua natura, ramane ca odata si-odata Simona sa se hotarasca nu cum..."arata" cu cum are o persepectiva mai buna a jocului! Asta nu insemna ca nu m-ar bucura sa vad ca ma-nsel, numai ca, realist, nu mai am sperante! Ba joaca "cel mai bun tenis al meu" ba, nu-l joaca pentru ca "ea a servit f.tare…" sau...tot felul de scuze ori nu cu "scuze" iti poti corecta, imbunatatii jocul!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează