SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA 6-1, 6-0

WTA ROMA, TURUL 2 // FOTO Simona Halep, entuziasmată după victoria cu Naomi Osaka : "Este terenul meu favorit! Mă bucur că am reușit să mulțumesc fanii din tribune"

FOTO: Gulliver/GettyImages +8   FOTO
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 15:07

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) e încântată de modul în care a evoluat în victoria contra lui Naomi Osaka (20 de ani, 21 WTA), scor 6-1, 6-0. 

"Mă simt excelent pe Pietrangeli. Este terenul meu favorit. Ador să joc la Roma. A fost un public numeros din România, unul cald. M-au aplaudat și m-au susținut pe toată durata partidei. Mă bucur mult că am reușit să îi mulțumesc. A fost un meci foarte, foarte bun. Am salvat multe mingi de break. Nu am cedat niciun punct. Aici am făcut diferența. A fost diferită suprafața față de meciul trecut, când am pierdut la Indian Wells.

Am rămas concentrată. Știu cum să joc împotriva ei, am mai învins-o. Ne-am și antrenat împreună la Madrid, dar nu e același lucru. La antrenamente nu jucăm la fel. Mă antrenez cu majoritatea jucătoarelor. Deja ne cunoaștem foarte bine una cu cealaltă.

Nu am avut timp să vizitez orașul, e obositor. Momentan prefer să îmi păstrez energia pentru antrenamente", a declarat Halep la TV Digi Sport.

Vezi și: VIDEO Simona Halep, punct GENIAL la Roma » Lovitura marcă înregistrată a ridicat în picioare toată audiența

 VIDEO Simona Halep face un meci PERFECT și se răzbună pe Naomi Osaka! A câștigat 12 game-uri consecutive și așteaptă adversara din optimi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
347655969058390
Ion Popescu  •  18 Mai 2018, 00:45

Hravo ! Succes in continuare !

831959706877275
Cristian Baltaru  •  16 Mai 2018, 19:14

Felicitări pentru victorie, Simona!În altă ordine de idei,voi,cei de la GSp știți limba română,da sau ba?Cum puteți reproduce o declarație a lui Halep atât de incorect,citez:,,Ne-am antrenament împreună la Madrid'',Corect era:,,Ne-am antrenat împreună la Madrid''.Corectați postarea,că vă faceți de râs.

indolentuu
indolentuu  •  16 Mai 2018, 18:14

va multumesc ca ati sters un mesaj romanesc

Vezi toate comentariile (8)
Comentează