SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Zi plină pentru români la Australian Open » Care este programul pentru cei 5 reprezentanți ai României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 11:21

Joi va fi o zi plină pentru români la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Cinci reprezentanți ai României vor juca mîine, la simplu și la dublu.

În primul meci al sesiunii de seară, pe arena Margaret Court, Alexandra Dulgheru va juca împotriva nemțoaicei Angelique Kerber, a șaptea favorită a turneului. Partida va începe la ora 10:00, ora României.

În proba de dublu masculin, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, principalii favoriți vor juca în turul 1 cu perechea Martin Klizan/Sergiy Stakhovsky. Meciul va fi al doilea de pe terenul 14 și va începe în jurul orei 04:00, ora României.

Tot la dublu masculin vor juca și Florin Mergea și Rohan Bopanna, capi de serie numărul 4. Românul și indianul vor juca împotriva australienilor Nick Kyrgios și Omar Jasika, în al treilea meci de pe Hisense Arena. Partida nu va începe mai devreme de ora 07:00, ora României.

La dublu feminin, Monica Niculescu și Irina Begu, capi de serie numărul nouă, debutează în turneu contra perechii Dominika Cibulkova-Kristen Flipkens. Meciul va fi ultimul de pe terenul numărul 5 și va începe în jurul orei 10:00, ora României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează